Milli yüzücüler Paris Olimpiyatları’na MACFit’te hazırlanacak

Türkiye'nin lider spor kulübü zinciri MAC, Türk sporuna verdiği desteğe bir halka daha ekledi.

Yayınlanma:
Milli yüzücüler Paris Olimpiyatları’na MACFit’te hazırlanacak

Türkiye'nin lider spor kulübü zinciri MAC, Türk sporuna verdiği desteğe bir halka daha ekledi. MAC ile Türkiye Yüzme Federasyonu arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Bu kapsamda federasyona bağlı sporcular, tüm MACFit kulüplerinden bir yıl boyunca ücretsiz yararlanacak, kondisyon antrenmanlarını MACFit’lerde yapacak  

Türkiye'nin en büyük spor kulübü zinciri MAC, Türkiye Yüzme Federasyonu (TYF) ile sponsorluk anlaşması imzaladı. TYF Başkanı Erkan Yalçın ile MAC CEO'su Can İkinci’nin imzaladığı anlaşma kapsamında TYF’ye bağlı sporcular, tüm MACFit kulüplerinden bir yıl boyunca ücretsiz yararlanacak. Milli yüzücüler, yıl boyunca MACFit kulüplerinde antrenman yaparak kondisyon artıracak. 

MAC’in Türk yüzme sporuna verdiği desteği resmiyete kavuşturan imza törenine TYF Genel Sekreteri Seçkin Renklibay, milli yüzücüler Berkay Ömer Öğretir, Hüseyin Emre Sakçı, Beril Böcekler, Merve Tuncel, Deniz Ertan ile Yüzme Milli Takımı antrenörleri Gjon Shyti, Deniz Er Ayvacı, Türker Oktay, Eray Açıkgöz, İsa Fatih Yıldırım ve Yasin Atıl da katıldı.

“Türk sporuna desteğimiz devam edecek”

MAC CEO'su Can İkinci, TYF ile imzaladıkları sponsorluk anlaşmasından ve Türk yüzme sporunun her geçen gün yükselen başarı grafiğine katkıda bulunmaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyledi. Türkiye’nin en yaygın spor salonu konsepti olan markası MACFit’in 12 şehirde 84 kulübüyle yüz binlerce kişiyi sporla buluşturduğunu ifade eden İkinci, “Amacımız, sporu herkes için erişilebilir kılmak ve sporun bir yaşam tarzı haline gelmesine katkıda bulunmak” dedi. Geçtiğimiz temmuz ayında Türkiye Futbol Federasyonu ile benzer bir sponsorluk anlaşması imzaladıklarını hatırlatan İkinci, “Kadın Milli Futbol Takımı oyuncularımız tüm MACFit kulüplerinden ücretsiz olarak yararlanabiliyor. Şimdi bu imkanı, TYF’ye bağlı sporcularımıza sunuyoruz. Amacımız başta Paris 2024 Olimpiyat Oyunları olmak üzere tüm mücadelelerinde yüzücülerimizin yanında olmak” diye konuştu. İkinci, önümüzdeki dönemde yeni iş birlikleriyle Türk sporunun farklı branşlarına destek vermeye devam etmeyi planladıklarını da açıkladı.  

Hedef Paris 2024 Olimpiyat Oyunları

TYF Başkanı Erkan Yalçın ise yüzme branşının başarı grafiğinin Türkiye’de ve uluslararası alanda her geçen gün yükseldiğini belirterek “Bu anlaşma ile başarı hikayemizin bir parçası olan MAC camiasına, Türk yüzmesine ve federasyonumuza olan desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. Pandemi ortamında, zor bir süreçte gerçekleşen Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’na başarılı bir katılım oranı gösteren Yüzme Milli Takımı’nın bundan sonraki hedefinin Paris 2024 Olimpiyat Oyunları olduğunu dile getiren Yalçın, “Bu anlaşmanın genel anlamda yüzme branşına katkılarının yanı sıra Milli Takım düzeyinde Paris 2024 yolunda sporcularımıza, teknik birimlerimize desteği olacak bir sponsorluk olacağına inanıyoruz” dedi. Bu tarz anlaşmaların Türkiye’deki spor branşlarının gelişimine ve başarılarına, idari ve sportif anlamda önemli katkılar sunduğunu söyleyen Yalçın, şöyle devam etti:

“Paris 2024 yolunda tüm yüzme camiamıza başarılar diliyorum.  Gerçekleşen bu anlaşmadan dolayı, federasyonumuza marka değeri olan kurumlarla sponsorluk süreçlerinde aktif rol oynayan Genel Sekreterimiz Seçkin Renklibay'a, sponsorumuz MAC camiası adına sayın Can İkinci beyefendiye ve kurum yetkililerine emekleri için teşekkürlerimizi sunarken hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.”


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet