Mourinho-Guardiola rekabeti Tivibu’da

İngiltere Premier Ligi’ndeki Tottenham-Manchester City mücadelesi 21 Kasım Cumartesi günü Tivibu 73.

Yayınlanma:
Mourinho-Guardiola rekabeti Tivibu’da

İngiltere Premier Ligi’ndeki Tottenham-Manchester City mücadelesi 21 Kasım Cumartesi günü Tivibu 73. Kanal’daki S Sport’ta ekranlara gelecek. Yarış tutkunlarının takip ettiği MotoGP’de Portekiz Grand Prix’i 22 Kasım Pazar gününden itibaren sadece Tivibu Spor 3’ten yayınlanacak.

Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, futboldan basketbola, tenisten motor sporlarına uzanan zengin içerikleriyle sporseverlerin nabzını tutuyor. Yarış tutkunlarının heyecanla takip ettiği MotoGP’de Portekiz Grand Prix’i 22 Kasım Pazar günü saat 17.00’den itibaren sadece Tivibu Spor 3’ten yayınlanacak. İngiltere Premier Ligi’nde ise Tottenham-Manchester City mücadelesi 21 Kasım Cumartesi günü saat 20.30’da Tivibu 73. Kanal’daki

S Sport’ta ekranlara gelecek. Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder’in formasını giydiği Leicester City ise aynı kanalda 22 Kasım Pazar günü saat 22.15’te son şampiyon Liverpool’a konuk olacak. Almanya Bundesliga’daki mücadelelerden Bayern Münih-Werder Bremen 21 Kasım Cumartesi günü saat 17.30’da, Hertha Berlin-Dortmund ise aynı gün saat 22.30’da Tivibu 74. Kanal’daki

S Sport 2’de yayınlanacak.

Kadınlar Basketbol Ligi maçları şifresiz Tivibu Spor’da

ING Basketbol Süper Ligi’ndeki Ormanspor-Darüşşafaka, P.Karşıyaka-Afyon Bld, Galatasaray-Türk Telekom, Fethiye Bld-A.Petkim, Gaziantep-A.Efes, Beşiktaş-Tofaş, Bursaspor-Büyükçekmece maçları hafta sonu sadece Tivibu Spor 2’de seyirciyle buluşacak. Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki İzmit Belediyespor-Galatasaray ve Fenerbahçe Öznur Kablo-Botaş mücadeleleri şifresiz Tivibu Spor’da olacak. Basketbolun dışında Belçika Ligi’ndeki Oostende-Antwerp, Beerschot-Anderlecht, Hollanda Ligi’ndeki Groningen-Vitesse, Ajax-Heracles ve Twente-PSV Eindhoven maçları da sadece Tivibu’da yayınlanacak. İskoçya Ligi’ndeki Rangers-Aberdeen karşılaşması ise Tivibu Spor’da şifresiz ekranlara gelecek.

Spora dair her şey Tivibu’da

Avrupa’nın önde gelen futbol ligleri Hollanda Eredivisie, Belçika Jupiler Pro League ve İskoçya Premiership ligleri ile basketbolun en önemli organizasyonları FIBA Şampiyonlar Ligi ve EuroCup, ING Basketbol Süper Ligi ve Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi sadece Tivibu Spor ekranlarında olacak. İngiltere Premier League, Almanya Bundesliga, Portekiz Premier Ligi, F1, NBA ve NFL heyecanı da 73 ve 74 no’lu kanallarda S Sport ve S Sport 2 ile Tivibu’da yaşanıyor.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet