Mücevher Fırsat Günleri 2016 “Anneler Günü” İçin Başlıyor

Anneler Günü’nde annenize değerli ve şık bir hediye vermek isterseniz, 3-8 Mayıs tarihlerinde Harbiye Askeri Müze’de gerçekleşecek Mücevher Fırsat Günleri’nde, %70’e varan indirimlerle kolyeler, yüzükler, küpeler, setler...

Yayınlanma:
Mücevher Fırsat Günleri 2016 “Anneler Günü” İçin Başlıyor

Anneler Günü’nde annenize değerli ve şık bir hediye vermek isterseniz, 3-8 Mayıs tarihlerinde Harbiye Askeri Müze’de gerçekleşecek Mücevher Fırsat Günleri’nde, %70’e varan indirimlerle kolyeler, yüzükler, küpeler, setler bulmak mümkün.

Annenize hem bütçeme uygun hem de şık bir mücevher alsam iyi olur diyenlerdenseniz Mücevher Fırsat Günleri tam size göre. Sereks Fuarcılık tarafından her yıl düzenlenen ve gelenekselleşen Mücevher Fırsat Günleri, bu kez Anneler Günü için 03-08 Mayıs tarihlerinde Harbiye Askeri Müze’de üretici ve toptancı firmaların katılımıyla gerçekleşecek. Etkinlik kapsamında, sevginizi ifade edebileceğiniz her bütçeye ve her zevke uygun tek taş yüzükler, kolyeler ve küpeler bulmak mümkün. 

Her annenin bir tektaşı olmalı…

Yaklaşmakta olan Anneler Günü’nü unutulmaz bir anıya çevirmek isteyenler için 299 TL’den başlayan fiyatlarla tektaş bulmak mümkün. Tektaş dışında, kalp, melek figürlü, sevginizi ifade edeceğiniz kolye uçları da 150 TL’den başlıyor.

Üretici firmaların sezon sonu stoklarını ve ihraç fazlası ürünlerini yüzde 70’e varan indirimlerle, garantili ve sertifikalı satacağı Mücevher Fırsat Günleri, 10:30 – 20:00 saatleri arasında girişler ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

Işıltısıyla tüm dikkatleri üzerine çeken binlerce üründen birini annenize hediye ederek ona unutamayacağı bir Anneler Günü yaşatmak için Mücevher Fırsat Günleri’ne uğramanız yeterli.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet