Müşteri deneyimine odaklandı, pazar payını artırdı

Şirketin Pazarlama & Müşteri Deneyimi Grup Müdürü Müge Karahan, yeni yapılanmaları sayesinde müşterilerinin iş süreçlerini proaktif bir yaklaşımla yönettiklerini ve memnuniyeti artırmaya odaklandıklarını belirtti. Karahan, “Müşteriyi...

Yayınlanma:
Müşteri deneyimine odaklandı, pazar payını artırdı

Şirketin Pazarlama & Müşteri Deneyimi Grup Müdürü Müge Karahan, yeni yapılanmaları sayesinde müşterilerinin iş süreçlerini proaktif bir yaklaşımla yönettiklerini ve memnuniyeti artırmaya odaklandıklarını belirtti. Karahan, “Müşteriyi kazanmak zor, elde tutmak ise çok kıymetli.” dedi.

Lojistik sektörünün köklü markalarından Fevzi Gandur Logistics, yatırımlarına iş süreçlerini yenileyerek devam ediyor. Şirket, tüm alanlarda daha kaliteli hizmet sunabilmek amacıyla Müşteri Deneyimi departmanı kurdu.

Fevzi Gandur Logistics Pazarlama & Müşteri Deneyimi Grup Müdürü Müge Karahan, müşterilerine daha yakın olabilmek amacıyla yeni bir yapılanmaya gittiklerini belirtti. Müşterilerin Fevzi Gandur’da kendi iş süreçlerine özel deneyimlerini yaşayarak, birebir hizmet almalarını hedeflediklerini söyleyen Karahan, “Müşteri kazanmak zor, elde tutmak ise rekabetçi ortamda çok kıymetli. Müşteri Deneyimi ekibimiz, müşterilerimizin şirketimizdeki çalışanıymış gibi proaktif bir görev üstleniyor. Tüm işleri ve süreçleri birebir takip ederek şirketlere düzenli bilgilendirme yapıyor ve raporlar sunuyor. Amacımız fark yaratmak ve müşterilerimizin tedarikçisi değil çözüm ortağı olmak. Bu bilinçle müşterilerimizi daha etkin dinleyebileceğimiz, verdiğimiz hizmeti daha özel şekilde almalarını sağlayabileceğimiz bir ortam yarattık. Müşterilerimizin aldıkları hizmetin karşılığındaki memnuniyet derecesini temel motivasyonumuz olarak belirledik ve iş yapış modelimize buna uyarladık.” dedi 

Kurumsal yapılarını koruyarak müşterilerine ihtiyaç duydukları butik bir servis sunduklarını dile getiren Karahan, “Amacımız müşterilerimizle sürdürülebilir bir iletişim temelinde iş ortaklığımızı güçlendirmek. Onlara, onların bakış açıları ile hizmet deneyimi sağlamak.”  diye konuştu.

Dijital yatırımlar ile pandemiyi yendi!

Karahan, dijital altyapıları ve CRM yatırımları sayesinde pandemiye rağmen pazar paylarını artırdıklarını dikkati çekti.

Müşteri Deneyimi departmanıyla birlikte Salesforce yatırımlarını da güçlendirerek Service Cloud yatırımı yaptıklarını anlatan Karahan, bulut tabanlı platform ile müşterilerin taleplerine hızlı cevap verebildiklerini, beklentilere etkili ve anlık çözümler sunabildiklerini ifade etti. 


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet