MUTLU PASTA ATÖLYESİ LEZZET SAÇTI

Alanya Belediyesi’nin öncülüğünde başlatılan Mutfak Mirası Projesi, Lineadecor firması ile işbirliği yaparak “Mutlu Pasta Atölyesi” projesini hayata geçirdi.Gastronomi sektöründe önemli bir işbirliği yaparak bir araya...

Yayınlanma:
MUTLU PASTA ATÖLYESİ LEZZET SAÇTI

Alanya Belediyesi’nin öncülüğünde başlatılan Mutfak Mirası Projesi, Lineadecor firması ile işbirliği yaparak “Mutlu Pasta Atölyesi” projesini hayata geçirdi.


Gastronomi sektöründe önemli bir işbirliği yaparak bir araya gelen Alanya Belediyesi ve Lineadecor firması yeni bir proje ile gündemde yerini aldı. Alanya da Lineadecor firmasının mutfağında renkli bir etkinlik için bir araya gelen kursiyerler ile Mutlu Pasta Atölyesi’nin ikinci workshopu tamamlandı. Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından Lineadecor Alanya Şubesi işbirliği ile düzenlenen ikinci workshopda birbirinden lezzetli pastalar kursiyerlere öğretildi.

MUTFAKTA MUTLULUK PİŞİRDİLER

Şef Nur Macit tarafından gün boyu devam eden etkinlikte; Kinoalı krep börek, pavlova, kremalı börek, çağla tarator ve dört renk salatası gibi daha pek çok lezzet katılım gösteren kursiyerlere hikâyeleriyle birlikte hazırlanıp paylaşıldı. Kursun tamamlanmasının arkasından katılımcılara etkinlik katılım belgeleri Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Sevda Erdoğmuş, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, Lineadecor Alanya Mağaza Müdürü Gülşah Ünal ve Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Emine Çalış tarafından verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet