Müzikli Lolipop Keyfine Yeni Bir Tat

Müzikli Lolipop Keyfine Yeni Bir Tat   Dünyada ve Türkiye’de her yaştan milyonların severek tükettiği, Perfetti Van Melle’nin ikonik lolipop markası Chupa Chups, düdüklü şeker Melody Pops ailesini genişletti.

Yayınlanma:
Müzikli Lolipop Keyfine Yeni Bir Tat

Müzikli Lolipop Keyfine Yeni Bir Tat

 

Dünyada ve Türkiye’de her yaştan milyonların severek tükettiği, Perfetti Van Melle’nin ikonik lolipop markası Chupa Chups, düdüklü şeker Melody Pops ailesini genişletti. Çok sevilen Melody Pops Çilek’ten sonra, şimdi de Melody Pops Kola’yı lolipop severlerin beğenisine sundu.

 

Perfetti Van Melle’nin ikonik lolipop markası Chupa Chups, sevilen düdüklü şekeri Melody Pops’a yepyeni bir lezzet daha ekledi. 

Çok sevilen Melody Pops, yeni kolalı çeşidiyle, tüketiciyi hem müziğe, hem lezzete doyuruyor! Düdüklü şekerin altındaki hareketli sap aracılığıyla notalar hayat buluyor, Melody Pops severler, istedikleri melodileri çalarak kendi eğlencelerini yaratıyor. 

Şeker dünyasının çok sevilen kola lezzetini, müzikle birleştiren Melody Pops Kola, kendi eğlencesini yaratmak isteyen herkes için, çekici ve yaratıcı ambalajıyla raflarda yerini aldı. 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet