Naturagen Collagen Gurme, artık mutfaklarda

Vücudumuza aldığımız gıdalar hem zihinsel hem de fiziksel sağlığımızı etkiliyor. Özellikle düzensiz ve sağlıksız beslenme vücut direncini azaltıyor, hastalıkların oluşum riskini arttırıyor. Günümüzde cilt sağlığı,...

Yayınlanma:
Naturagen Collagen Gurme, artık mutfaklarda

Vücudumuza aldığımız gıdalar hem zihinsel hem de fiziksel sağlığımızı etkiliyor. Özellikle düzensiz ve sağlıksız beslenme vücut direncini azaltıyor, hastalıkların oluşum riskini arttırıyor. Günümüzde cilt sağlığı, eklem hastalıklarından korunma, güçlü saç ve tırnaklar için vücudun protein kaynağı olan kolajen zengini beslenme giderek önem kazanıyor. Naturagen Kolajen ailesinin yeni üyesi Naturagen Collagen Gurme, pişirmeye uygun toz yapısıyla mutfakta farklı tarifler yaratarak yeni bir tüketim alışkanlığı kazandırmaya hazırlanıyor.

Yiyecek ve içeceklerin besin değerini arttırıyor

Yüzde 100 saf kolajen içeren Naturagen Collagen Gurme, tercihe göre yemeklere pişirme esnasında katılabildiği gibi sonradan eklenerek de tüketilebiliyor. Besin değerini artıran Naturagen Collagen Gurme aynı zamanda vücudun ihtiyacı olan kolajen desteğini de sağlıyor. Yiyecek, içecek, tatlı, süt ürünleri, hamur işi, çorba ve salatalara eklenerek günlük beslenme rutinine kolayca dahil edilebiliyor. Kolajen alımını kolaylaştıran Naturagen Collagen Gurme şeker, koku ve gluten içermiyor.

“Naturagen Collagen Gurme sofraların vazgeçilmezi olacak”

Bugüne kadar farklı form ve aromalarda ürettikleri kolajen ile kullanıcılarına doğal ve zengin bir içerik sunduklarını belirten Ar-Ge ve Ürün Müdürü Özge Calay Kurt: “Ar-Ge çalışmalarımız sonucu ısıl işleme uygun yüzde 100 kolajen içeren yeni ürünümüz Naturagen Collagen Gurme’yi sizlerle buluşturmaktan mutluluk ve heyecan duyuyoruz. Her geçen gün geliştirdiğimiz ürün gamımıza mutfaklarda yeni bir tüketim alışkanlığı getirecek olan Naturagen Collagen Gurme’yi de ekledik. Kolajeni alışık olduğumuz tablet veya şurup formlarından bir adım öteye götürerek sofralara taşıdık. Bir gıda bileşeni olarak sunduğumuz Naturagen Collagen Gurme’nin pratik kullanımı sayesinde sofraların vazgeçilmezi olacağına inanıyoruz” dedi.

Naturagen Kolajen markasının yüzü olan Çağla Şıkel ise mutfaklara hitap eden yeni ürün Naturagen Collagen Gurme ile ilgili şunları söyledi: “Pandemiyle birlikte evde ve mutfaklarda daha fazla zaman geçirir olduk. Özellikle çalışanlar mutfakta pratik, kolay ve sağlıklı yemekler hazırlamak istiyor. Öğle yemeğinizi çorba ve salata ile yapacaksanız içerisine Naturagen Collagen Gurme eklemeniz yeterli böylece yiyeceklerinizin besin değerlerini arttırırken günlük kolajen ihtiyacınızı da karşılamanızı sağlıyor” dedi.

Hibya Haber Ajansı

İyi yaşam için “Kolajenden gelen güzellik” söylemiyle yola çıkan Naturagen Kolajen, ürün yelpazesini her geçen gün büyütmeye devam ediyor. Naturagen Kolajen, sağlıklı beslenmek isteyenlere özel geliştirdiği yeni gurme ürününü Çağla Şikel ve Ar-Ge ve Ürün Müdürü Özge Calay Kurt ile birlikte tanıttı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet