Naturagen Kolajen’den bağışıklık sistemine kara mürverli destek

Naturagen Kolejen’in yeni ürünü Immun Collagen Sambucus bağışıklık sistemini güçlendiriyor ve kolajen desteği sağlıyor!   Naturagen Kolajen’den bağışıklık sistemine kara mürverli destek    İyi yaşam için “Kolajenden gelen güzellik” söylemiyle yola çıkan Naturagen Kolajen, Immun Assıst serisine yeni bir ürün ekledi.

Yayınlanma:
Naturagen Kolajen’den bağışıklık sistemine kara mürverli destek

Naturagen Kolejen’in yeni ürünü Immun Collagen Sambucus bağışıklık sistemini güçlendiriyor ve kolajen desteği sağlıyor!

Naturagen Kolajen’den bağışıklık sistemine kara mürverli destek 

İyi yaşam için “Kolajenden gelen güzellik” söylemiyle yola çıkan Naturagen Kolajen, Immun Assıst serisine yeni bir ürün ekledi. Naturagen Kolajen ailesinin son üyesi Immun Collagen Sambucus, yüksek antioksidan özelliği ile bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı oluyor. Immun Collagen Sambucus aynı zamanda içerisindeki kolajen ile cildin zamana meydan okuyan görünümüne destek sağlıyor.

Koronavirüs ve gribal hastalıklarından korunmada en etkili yöntem güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olmak. Sağlıklı beslenme, hareketli yaşam tarzı ve zararlı alışkanlıklardan uzak durmak bağışıklığı güçlendiren faktörler arasında yer alsa da vitamin ve mineral destekli önlemler almak vücut direncinin artmasını sağlıyor. Güçlü bir bağışıklık sistemi için en çok tercih edilen besinler arasında yer alan kara mürver, içerisindeki antioksidan, A, B ve C vitaminleri ile hastalıklara karşı koruyucu bir görev üstleniyor. Immun Assıst serisinin kara mürverli en yeni ürünü Immun Collagen Sambucus, bağışıklık sisteminin güçlenmesine destek olarak, vücudu virüs ve bakterilere karşı korumayı hedefliyor.

Bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunan vitamin, mineral ve bileşenleri bir arada içeren Immun Collagen Sambucus ayrıca sağladığı kolajen desteğiyle sağlıklı cilt görünümünü destekliyor. Vücudun bağ dokusundaki ana protein olan kolajen ile cildin doğal nemlenme ve yenilenme fonksiyonlarını devam ettirmesine yardımcı oluyor.

Immun Collagen Sambucus içeriğinde yer alan; Beta Glukan, C vitamini, D vitamini, Çinko, Selenyum, Glutatyon, kolajen ve kara mürver ile bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Bağışıklık sistemini desteklediği kanıtlanan birçok bileşen ve vitamini bir arada içeren Immun Collagen Sambucus 60 tabletten oluşan zengin içeriği ile vücut direncini artırarak hastalıklara yakalanma riskini azaltıyor.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet