Nautica X Engin Öztürk Birlikteliği Yaz Koleksiyonuyla Devam Ediyor

 Geçtiğimiz Mart ayında başlayan Nautica X Engin Öztürk birlikteliği, markanın yaz koleksiyonunda da sürüyor.

Yayınlanma:
Nautica X Engin Öztürk Birlikteliği Yaz Koleksiyonuyla Devam Ediyor

 Geçtiğimiz Mart ayında başlayan Nautica X Engin Öztürk birlikteliği, markanın yaz koleksiyonunda da sürüyor.   İlhamını denizden alan Nautica yeni sezonda maceraya ve doğayı keşfetmeye davet eden tasarımlarıyla bu sezon da kendiniz olmanız için alan yaratmaya devam ediyor.

 Engin Öztürk’ün şehirli ve modern yaşam stiliyle birleşen koleksiyon çekimleri, Göcek’te gerçekleşti. Erdi Doğan’ın fotoğrafladığı Engin ÖztürkNautica’nın denizden aldığı ilhamını dinamik karelerle yansıttı.

Türkiye’nin en beğenilen ve sevilen oyuncularından Engin ÖztürkNautica’nın Türkiye marka elçisi olma yolculuğunu bizimle bu sözlerle paylaşıyor; “İlhamımı doğadan alan bir insanım, tek başıma doğada zaman geçirmek için fırsatlar yaratıyorum. Özellikle yaz tatillerimi sakin noktalarda ve denize açılarak geçirmeyi tercih ediyorum. Nautica, ilhamını denizden alan bir marka, dolayısıyla böyle bir teklif geldiğinde çok keyifli olacağını düşündüm. Doğayı keşfeden ve doğanın renklerini alan markayla çalışmak benim içinde ilham verici olacaktı.”

SEZONA DAİR

 Şehirli ve modern tasarımlarının yanı sıra doğaya karşı olan hassasiyetiyle öne çıkan Nautica, ürünlerinde keten ve pamuk kullanmaya özen gösteriyor. Denizden doğan Nautica, bu sezon karşımıza çok özel bir koleksiyonla çıkıyor; SeaSide. Koleksiyonu hazırlarken; kendinizi farklı, mutlu, enerjik, eğlenceli hissetmenizi vadediyor. Bunun için egzotik kıyılarda yaşayan kuşlardan ve deniz hayvanlarından ilham Nautica doğanın sevimli karakterlerini tasarımlarına işledi. Rengarek Tucan ve Albatros kuşları, sörf yapan penguenler, denizde şov yapan balinalar, eğlenceli yengeçlerden oluşturduğumuz tişörtler, mayo şortlar ile rengârenk eğlenceli bir yaz sizi bekliyor.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet