Nil’in renkli dünyası Yeşilay Dergisi kapağında

Yılın son sayısında Yeşilay Dergisi kapağına Nil Karaibrahimgil imza attı.

Yayınlanma:
Nil’in renkli dünyası Yeşilay Dergisi kapağında

Yılın son sayısında Yeşilay Dergisi kapağına Nil Karaibrahimgil imza attı. Pozitif enerjisiyle birçok insana ilham veren ünlü müzisyen, tüm çalışmalarında yansıma bulan rengarenk dünyasını Yeşilay Dergisi’nin kapak tasarımına da yansıttı. Çiçeklerle ve kelebeklerle bezenmiş umut dolu tasarım,  Karaibrahimgil’in “Kendi hayatının kahramanısın” mottosuyla kapağa taşındı.

Sağlıklı beslenmenin ve iyi alışkanlıkların, hayatı güzel yaşamak için önemli olduğunu belirten Nil Karaibrahimgil okuyucuya mesajını şu sözlerle iletti:

“Bugün sağlıklı beslenmenin, hareket etmenin ve iyi alışkanlıkların, hayatı güzel yaşamak için şart olduğunu herkes biliyor. Bu alışkanlıklar, küçük yaşlarda tohumu atılan sonra da insana ömür boyu güç veren en önemli yaşam rehberleri. Yeşilay, 100 yıldır bu yolun en büyük destekçisi ve ışığı. Hepimizin evi vücudu. Ona iyi bakmak, sağlığı için ona destek olmak görevimiz. Başka evimiz yok. Zor bir yıl geçirdik. Yeni yılımıza adım atarken, bedenimize ve ruhumuza iyi gelen şeyleri hayatın parçası yapalım. Doğaya çıkalım, derin nefesler alalım, dertleri paylaşalım, sağlıklı yiyelim, hareket edelim, güzel uyuyalım, ruhumuzu müzikle, şiirle, dansla, kitaplarla havalandıralım. Kendi hayatlarımızın kahramanı olduğumuzu hep hatırlayalım. Kanatları açıp, hayatın ve sağlıklı olmanın tadına vardığımız bir yıl dilerim.”

 Ünlü isimler derginin kapak tasarımlarına devam ediyor

Sağlık, yaşam, kültür alanlarında zengin bir içerik sunan Yeşilay Dergisi’nin kapağı Yeşilay’ın 100’üncü yaşına özel olarak her ay ünlü bir isim tarafından tasarlanıyor. Bu kapsamda ilk olarak usta ressam Devrim Erbil’in Haliç’i resmettiği çok sevilen eseri derginin Mart sayısının kapağında yer alırken, Nisan sayısının kapağını sevilen şarkıcı Aydilge, Mayıs sayısının kapağını Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu tasarladı. Haziran kapağında “Cennette Bir Gün” adlı eseriyle ünlü sanatçı Ahmet Güneştekin, Temmuz sayısının kapağında iki kez dünya şampiyonluğuna ulaşan ilk Türk kadın tekvandocu İrem Yaman, Ağustos sayısının kapağında ise ünlü sunucu Tülin Şahin yer aldı. İyi ve sağlıklı yaşamın destekçisi Yeşilay, Eylül sayısı kapağını T.C. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya ve Ekim sayısı kapağını Prof. Dr. Aziz Sancar’a emanet etti. Kasım sayısının kapağını ise Arzu Sabancı tasarlayarak “Bağımsızlık her zaman moda” dedi.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet