Novadan üye sayısını yüzde 570 artırdı

Kullandığı yapay zeka teknolojisiyle eczacılara güvenli, hızlı ve kolay alışveriş avantajı  sunan Novadan, “12.12” kampanyası ile yüzlerce ürünü eczacılarla buluşturdu. Gerçekleştirilen kampanya ile binlerce...

Yayınlanma:
Novadan üye sayısını yüzde 570 artırdı

Kullandığı yapay zeka teknolojisiyle eczacılara güvenli, hızlı ve kolay alışveriş avantajı  sunan Novadan, “12.12” kampanyası ile yüzlerce ürünü eczacılarla buluşturdu. Gerçekleştirilen kampanya ile binlerce üye kazanan alışveriş platformu,  üründe yüzde 300, günlük üye sayısında yüzde 570, kazançta yüzde 346, sipariş adedinde ise yüzde 430 artış elde etti.

 

Gelirin tamamı Melek Eczacılar Grubu’na verildi

Bu yı ilki gerçeleşen kampanya hakkında bilgi veren Novadan Kurucularından Haki Poyraz, “Eczacılar, 12.12 kampanyası ile yüzlerce üründe yılın son fırsatlarını yakalama şansı buldu. Kampanya ile elde ettiğimiz gelirin tamamını sağlık konusunda ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunan ve kadın eczacılardan oluşan Melek Eczacılar Grubu’na bağışladık. İş ortaklarımız olan ve sektörü birlikte geliştirdiğimiz eczacılarımız ile başarılı bir kampanya sürecine imza attık.” dedi.

4 ayda 2 milyon TL yatırım aldı 

Eczanelerin ihtiyaçlarını analiz ederek, en uygun sağlık ürünlerini, en doğru zamanda ulaştırılmasını sağlayan Novadan, eczacılık sektöründe 15 yıllık tecrübesi bulunan bir profesyonel, 13 yıl yurt içinde ve yurt dışında yazılımlar geliştirmiş bir yazılım mühendisi ve aktif eczacılık yapan bir eczacı tarafından kuruldu. Serbest eczacılık sektörüne sunduğu yenilikçi hizmetlerle dikkat çeken Novadan, faaliyete başlamasından 4 ay sonra, 2 miyon TL yatırım alarak 10 milyon TL değerleme ulaştı.


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet