NTT DATA Business Solutions Türkiye, genç yetenek programı one Talent ile geleceğe birlikte yön vereceği yetenekleri ailesine kazandırdı

6000’in üzerinde başvuru içerisinden 152 genç yetenek, program kapsamında NTT DATA Business Solutions Türkiye’nin 1500’ün üzerinde uzman ekibine katıldı.

Yayınlanma:
NTT DATA Business Solutions Türkiye, genç yetenek programı one Talent ile geleceğe birlikte yön vereceği yetenekleri ailesine kazandırdı

6000’in üzerinde başvuru içerisinden 152 genç yetenek, program kapsamında NTT DATA Business Solutions Türkiye’nin 1500’ün üzerinde uzman ekibine katıldı.

 

Global yetkinliklerini ve sektörel uzmanlıklarını, yerel deneyimle birleştiren teknoloji şirketi NTT DATA Business Solutions Türkiye, genç yetenek programı “one Talent” ile bilgi teknolojileri (BT) sektöründe SAP ve SAP dışı çözümler özelinde geleceğin profesyonel danışmanlarını ve yazılım uzmanlarını keşfedip yetiştiriyor. 

 

Nisan–Ekim 2021 tarihleri arasında bu heyecana ortak olmak isteyen binlerce başvuru arasından belirlenen aşamaları başarıyla tamamlayan 152 genç yetenek, NTT DATA Business Solutions Türkiye’nin genç ve dinamik 1500+ kişilik uzman ekibine katıldı. 

 

NTT DATA Business Solutions Türkiye tarafından gençleri Bilişim Teknolojileri sektörü ve SAP dünyasına kazandırmak amacıyla gerçekleştirilen genç yetenek programı “one Talent” kapsamında adaylar; NTT DATA Business Solutions Türkiye İnsan Kaynakları departmanının yönettiği online başvuru, test aşamaları, grup mülakatı, vaka çalışması, kişilik envanteri, birebir mülakat süreçlerinden geçtiler. Bu süreçte başarılı olarak  50’den çok  ülkede 134.000’den fazla çalışana sahip küresel bir şirkete adım atma fırsatını yakalayan 152 genç yetenek, oryantasyon ve eğitim süreçlerini tamamladıktan sonra proje takımlarına ayrılarak sürecin sonunda hazırladıkları projeleri, NTT DATA Business Solutions Türkiye yönetim kadrosuna sunma şansını yakaladı.

 

Yeni nesil ve çevik bir organizasyon içerisinde, yurt içinde ve  Almanya, Japonya, Danimarka, İngiltere, A.B.D. gibi ülkeler başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında dijital dönüşüm projelerinde görev alma fırsatı bulacak olan genç yetenekler, aynı zamanda alanında yetkin kişilerden alacakları teknik ve kişisel gelişim eğitimlerinin yanı sıra, şirket yöneticilerinden mentorluk almaya başlayarak gelişim yolculuklarındaki ilk adımlarını attılar.

 

Genç yetenek programı “one Talent" ile ilgili açıklamada bulunan NTT DATA Business Solutions Türkiye CEO’su Dr. Bahri Danış, “NTT DATA Business Solutions Türkiye olarak sürekli gelişen ve büyüyen bir ekibe sahibiz. Bugün itibarıyla, sadece Türkiye’de görev yapan 1500+ kişiden oluşan, teknolojik çözümleri ve inovasyon trendlerini ülkemizde başarıyla hayata geçiren bir teknoloji merkeziyiz. 

 

Yaş ortalamamız 30 olup, oldukça genç ve dinamik bir ekibiz. Gücümüzü ve enerjimizi gençlerden alıyoruz. Bu noktada düzenlediğimiz genç yetenek programıyla geleceğin profesyonellerini bugünden keşfederek kurumumuza kazandırıyor ve bu arkadaşlarımızı iş dünyasına hazırlıyoruz. Her sene düzenlediğimiz genç yetenek programımızda bu yıl çeşitli etaplardan başarıyla geçen 152 arkadaşımızı NTT DATA Business Solutions ailesine kazandırarak, onlarla birlikte geleceğe yön verecek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

 

Geleneksel olarak devam eden One Talent programıyla yeni yetenekleri sektöre kazandırdıklarını belirten NTT DATA Business Solutions Türkiye İK ve İdari İşler Direktörü Selin Bakaçhan, “Genç yetenek programımız ‘one Talent’ kapsamında bu yıl 6000’in üzerinde başvuru aldık. Zorlu eleme süreçlerini başarıyla tamamlayan 152 genç arkadaşımızı ekibimize dahil ettik. Oryantasyon sürecini tamamlayan genç yeteneklerimiz; bu süreçte şirket organizasyonumuzu, kültürümüzü, değerlerimizi ve vizyonumuzu içselleştirdi, kariyerlerinin başında iz bırakacak çok değerli iç ve dış eğitmenlerden aldıkları teknik ve yetkinlik bazlı eğitimlerle hem kişisel ve kurumsal farkındalıklarını artırdı, hem de sektör ve ürün bilgilerini geliştirdi. Genç yetenekler, özel olarak hazırladığımız mentorluk programımız ile oryantasyon sürecinden sonraki gelişim yolculuklarında da sektörün en iyilerinden destek almayı sürdürüyor. Başlayacakları yeni ve heyecanlı kariyer yolculuklarında devam edecek eğitim ve gelişim programlarımızla gelişecek ve çok farklı sektörlerde yer alan müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerle, deneyimli danışman ve yöneticilerimizin liderliğinde sorumluluğunu taşıyacakları alanları baştan sona tüm ayrıntılarıyla deneyimlerek öğrenecek” dedi.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet