Nuxe Türkiye’de üst düzey atama

Nuxe Türkiye Genel Müdürü Mehmet İncegül Nuxe Türkiye & Ortadoğu Genel Müdürü görevine atandı.

Yayınlanma:
Nuxe Türkiye’de üst düzey atama

Nuxe Türkiye Genel Müdürü Mehmet İncegül Nuxe Türkiye & Ortadoğu Genel Müdürü görevine atandı.

Nuxe Group üst yönetiminde yeni bir atama gerçekleşti. 2016 yılında Nuxe Türkiye ailesine Ülke Genel Müdürü olarak katılan Mehmet İncegül, 5 yıldır markanın Türkiye’deki ticari ve dijital dönüşümüne liderlik ettikten sonra Ekim 2021 itibariyle Nuxe Türkiye & Ortadoğu Genel Müdürü görevine atandı. 

2005 yılında Marmara Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden, 2009 yılında Bilgi Üniversitesi İşletme Yüksek Lisansı’ndan mezun olan Mehmet İncegül, profesyonel kariyerine Colgate Palmolive’de zincir markalar yöneticisi olarak başladı. Kariyerine GlaxoSmithKline Tüketici Sağlığı’nda farklı yönetim pozisyonlarında devam eden İncegül, satış, ticari pazarlama ve pazarlama alanlarında farklı görevler üstlendi.

Nuxe Hakkında:

Bu yıl 30. Yaşını kutlayan Nuxe, doğanın gücünü yeşil teknolojilerle bir araya getirerek tüketicilerin hem cildine hem de duyularına hitap eden inovasyonlar sunuyor. Gücünü doğadan alan ve doğayı koruma konusunda ciddi taahhütleri olan Nuxe markası hem Türkiye’de hem de dünyada birçok sivil toplum kuruluşu ile iş birliği yaparak sadece tüketicilerin cildini değil dünyayı da güzelleştirmeyi amaç ediniyor.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet