Oakley’nin Marka Yüzü Fransız Futbolcu Kylian Mbappé İle Çektiği İlk Reklam Filmi Yayınlandı

OAKLEY, YILDIZ FUTBOLCU KYLIAN MBAPPÉ İLE İŞBİRLİĞİNİ DUYURDU   Yeni nesle ilham vermeyi amaçlayan Oakley, “Be Who You Are” kampanyası kapsamında global futbol yıldızı Kylian Mbappé ile anlaştı.

Yayınlanma:
Oakley’nin Marka Yüzü Fransız Futbolcu Kylian Mbappé İle Çektiği İlk Reklam Filmi Yayınlandı

OAKLEY, YILDIZ FUTBOLCU KYLIAN MBAPPÉ İLE İŞBİRLİĞİNİ DUYURDU

 

Yeni nesle ilham vermeyi amaçlayan Oakley, “Be Who You Are” kampanyası kapsamında global futbol yıldızı Kylian Mbappé ile anlaştı. Marka yeni kampanyası aracılığıyla sahne ışığını adeta yıldızın saha dışındaki kişiliğine çevirecek.

 

Oakley®, Paris Saint-Germain forveti Fransız futbolcu Kylian Mbappé ile yıllar sürecek yeni bir ortaklık anlaşması imzaladı. Oakley, henüz 23 yaşında olmasına rağmen kendi alanında büyük bir yetenek olarak kabul edilen Mbappé ile gerçekleştirdiği iş birliği çerçevesinde genç sporcunun sadece futboldaki başarısını değil özel hayatından anları aktaracak. “Be Who You Are” adı verilen reklam filmi Mbappé’nin kariyer yolculuğunu ve kişisel tutumu ile ruhu öne çıkacak. 

Mbappé, sıkı çalışma ve istikrarla gerçekleştirilemeyecek bir hayal olmadığını gösterdi. Onu oyunun zirvesine taşıyan sadece yeteneği değildi; cesaretti. Kupaların ve zaferlerin arkasında, global futbol dünyasının zirvesine ulaşmak için durmadan çalışan ve aldığı övgüleri sonuna kadar hak eden genç bir adam var. Bu başarılara rağmen, alçakgönüllülüğünden ödün vermeyip köklerini asla unutmayan Mbappe, başkalarına da kendi kişisel yolculuklarında ilham verme umuduyla, bu mesajı paylaşmak konusunda son derece hevesli. Paris’in banliyölerinde dünyaya gelen ve ülkesini Dünya Kupası zaferiyle en büyük sahneye taşıma hayali kuran bir çocuğun hikâyesini anlatan “Be Who You Are” kampanyası kısa filminin ana fikrini de bu mesaj oluşturuyor. 

“Futbola gelince beni herkes biliyor; şimdi ise saha dışındaki hikâyemi paylaşmak ve global anlamda gençlere ilham vermek için yapmak istediklerimi destekleyen bir markayla iş birliği hâlinde olduğum için çok heyecanlıyım.” diyor Kylian Mbappé. “Oakley’nin tutumuyla, ezber bozan yenilikçi ruhuyla ve olumlu değişim yaratma motivasyonuyla birçok yönden bağ kurabiliyorum. “Be Who You Are” mesajı bende çok güçlü bir etki uyandırdı ve olduğun gibi olma inancını ve bu öz güveni başkalarına aşılamaya yardım etmek istiyorum. Elbette, gözlükler de son derece havalı. Kato’yu taktığınızda gerçekten bir süper kahraman gibi hissediyorsunuz!”

 

Oakley Global Pazarlama Müdürü Caio Amato; “Sporcuları bize sürekli olarak dokunulmaz idoller olarak gösteren bir dünyada yaşıyoruz. Ancak Oakley olarak sporcuların yalnızca fiziksel güçleri, hızları veya isabetlilikleriyle değil, kalplerinin gücü, nezaketleri ve empatileri ile de değerlendirilmesi gerektiğine inanıyoruz. Kylian’ın bunu temsil ettiği fikrindeyiz. Görevinin sporun ötesinde olduğunu, gelecek nesillere kendilerine inanmaları ve oldukları gibi olmaları için öncülük etmesi ve ilham vermesi gerektiğini anlayan harika bir insan.” dedi.

 

Mbappé, saha dışında Oakley’nin ikonik yaşam tarzı gözlük koleksiyonunu destekleyecek. Koleksiyonda 2021’de piyasaya sürülmesiyle birlikte sektörde devrim yaratan, çığır açan Kato da yer alıyor. Mbappé, markaya getirdiği karşı konulmaz enerjisi ve kişiliği ile yıllar boyunca ürün lansmanlarını desteklemeye devam edecek.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet