OBA BUCAKOLUK GEDEVET YOLUNDA SICAK ASFALT HAZIRLIĞI BAŞLADI

Alanya Belediyesi Oba, Bucakoluk ve Asmaca Mahallesi’nden Gedevet, Taşatan ve Gökbel yaylalarına ulaşımı sağlayan ana yolda genişletme ve altyapı çalışmasını tamamladı. Yolda önümüzdeki hafta içerisinde sıcak asfalt yapılacak.Alanya...

Yayınlanma:
OBA BUCAKOLUK GEDEVET YOLUNDA SICAK ASFALT HAZIRLIĞI BAŞLADI

Alanya Belediyesi Oba, Bucakoluk ve Asmaca Mahallesi’nden Gedevet, Taşatan ve Gökbel yaylalarına ulaşımı sağlayan ana yolda genişletme ve altyapı çalışmasını tamamladı. Yolda önümüzdeki hafta içerisinde sıcak asfalt yapılacak.


Alanya Belediyesi, kentin gelişimine paralel olarak, ilçe genelinde altyapı ve yol çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların ulaşımdan altyapıya, sosyal hizmetlerden yeşil alanlara kadar modern bir kent standartlarında hizmet almalarını sağlamak için tüm bölgelerde çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi, özellikle Oba, Asmaca, Çıplaklı mahallelerinin kullandığı Bucakoluk yolunda genişletme ve altyapı çalışmasını tamamlayarak asfalt için hazırlığa başladı. Yol çalışması ile Oba ve Asmaca Mahalleleri standart bir yola kavuşurken bu yoldan yaylalara giden vatandaşlarda rahat bir yolculuk yapacaklar. Yolun önümüzdeki hafta içerisinde sıcak asfaltla kaplanarak hizmete sunulacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet