Ofislerde seperasyon kullanımı ile kişisel alanlar yaratın

Covid salgını ile beraber açık ofislerde çalışmalar devam ederken birçok önlem de ofis çalışanlarının sağlığı için alınmaya çalışıldı. Sadece markalar değil marka çalışanları da kendi önlemlerini almaya özen gösterseler...

Yayınlanma:
Ofislerde seperasyon kullanımı ile kişisel alanlar yaratın

Covid salgını ile beraber açık ofislerde çalışmalar devam ederken birçok önlem de ofis çalışanlarının sağlığı için alınmaya çalışıldı. Sadece markalar değil marka çalışanları da kendi önlemlerini almaya özen gösterseler de ofis tasarımları ya da kendi çalışma alanları bunlara olanak sağlamadı. Böylece Covid-19 ile beraber ofislerde kullanılan seperasyon sistemleri daha da önemli hale geldi. Mod Panel markası ise ofislerin kendi kimliklerine uygun, istenilen formda ve boyutlarda olan tasarımları ile ofisleri buluşturdu. Yüksek, alçak ve masa arası seperasyon sistemleri ile virüs salgınına önlem daha da kolaylaştı. Ürünlerini sadece salgın için değil çalışanlara özel yaşam alanları için tasarlayan Mod Panel farklı renk ve tasarımlarda ürünleri ile ofislere dekoratif anlamda yenilikler getirmeyi amaçladı.

Sadece dekorasyon ve özel alan için kullanılmayan bu seperasyon ürünleri; içerisinde kullanılan malzeme ile ofislerinizde ve çalışma alanlarında akustik konfor yaratır. Çalışma alanlarındaki yoğun ses ve gürültüyü azaltarak daha gürültüsüz bir çalışma alanı sunar.

Mod Panel tasarımları ile sessiz bir şekilde çalışmak ve ofislerinizden, çalışma alanlarınızdan gürültüyü uzak etmek mümkün hale geliyor. Seperasyonlar ile ilgili ayrıntılı bilgi almak ve Mod Panel markasına ait diğer ürünleride görmek için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet