Öğrencilerden Mehmetçiğe Mektup

Ordu’nun Ünye ilçesinde ortaokul öğrencileri yazdıkları mektup ve evlerinden getirdikleri fındıkları Suriye’nin Kuzeyinde yürütülen ‘Barış Pınarı Harekatı’na katılan Mehmetçiklere ulaştırılması üzerine Ünye İlçe...

Yayınlanma:
Öğrencilerden Mehmetçiğe Mektup

Ordu’nun Ünye ilçesinde ortaokul öğrencileri yazdıkları mektup ve evlerinden getirdikleri fındıkları Suriye’nin Kuzeyinde yürütülen ‘Barış Pınarı Harekatı’na katılan Mehmetçiklere ulaştırılması üzerine Ünye İlçe Jandarma Komutanlığına teslim etti.

Ordu’nun Ünye ilçesinde Şehit İsmail Ustaoğlu Ortaokulu öğrencileri “Şehidimi tanıyorum, vatanıma sahip çıkıyorum” projesi kapsamında Suriye’nin Kuzeyinde yürütülen Barış Pınarı Harekatı’nda görev alan Mehmetçiğe destek vermek amacıyla mektup yazdı. Mektupların yanına kendi ürettikleri fındıkları da ekleyen öğrenciler fındık paketlerinin üzerine askerliğin ve nöbetin önemi ile ilgili ayet ve hadislerden örneklerde yazdılar. Öğrenciler daha sonra yazdıkları mektup ve fındık paketleri ile Okul Müdürü Tuncay osman Gök ve Proje Sorumlusu Matematik Öğretmeni Şefika Öztürk’ten oluşan 13 kişilik heyetle Ünye İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Heyeti Jandarma Özel Harekat Yüzbaşı Ahmet Tanrıverdi ve askerler karşıladı. Öğrencilerin yanlarında getirdikleri mektup ve fındık paketlerini ‘Barış Pınarı Harekatı’na katılan Mehmetçiğimize ulaştırılmak üzere teslim alan Jandarma Özel Harekat Yüzbaşı Ahmet Tanrıverdi, öğrencilerin bu hareketinin çok anlamlı olduğunu belirterek öğretmen, öğrenci ve okul yöneticilerini tek tek kutladı. Daha sonra heyete birlik gezdirilerek, askerlerin kullandıkları araç ve silahlar tanıtıldı. (BSHA)

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet