Okul öncesinden 8. sınıfa yepyeni yayınlar

Türkiye’de nitelikli eğitimin yaygınlaşması adına 1984 yılından bu yana eserler üreten Tudem Yayın Grubu, 2020-2021 eğitim öğretim yılını yeniliklerle karşıladı.

Yayınlanma:
Okul öncesinden 8. sınıfa yepyeni yayınlar

Türkiye’de nitelikli eğitimin yaygınlaşması adına 1984 yılından bu yana eserler üreten Tudem Yayın Grubu, 2020-2021 eğitim öğretim yılını yeniliklerle karşıladı.

Tudem Yayın Grubu’nun yeni sezon için hazırladığı yayınlar arasında Tudem Eğitim, BlokTest, Uçanbalık Eğitim ve BilgiKüpü markalarıyla 24 aydan 8. sınıfa kadar öğrencilere hitap eden, 70’i yeni toplam 300 çeşit ürün bulunuyor.

Erken öğrenme dönemindeki çocukları okula ve hayata hazırlayan Uçanbalık Eğitim, bu yılı yepyeni bir eğitim setiyle taçlandırdı. Bilim, teknoloji, mühendislik ve matematiği bir araya getiren STEM felsefesini sanatın tasarım ve keşif gücüyle zenginleştiren STEMA Erken Öğrenme Seti, fark yaratan içeriğiyle çocukları erken yaşta 21. yüzyıl becerileriyle donatıyor. 36+ Erken Öğrenme Seti ve 48+ Erken Öğrenme Seti, bu yıl yenilenen içerikleri, ebatları ve tasarımlarıyla koleksiyondaki yerlerini alıyor. Eğitimciler ve anne babalardan tam not alan 60+ Erken Öğrenme Seti de Uçanbalık koleksiyonundaki yerini koruyor.

Tudem Eğitim ve BlokTest markaları ise 2020-2021 eğitim öğretim yılını, ortaokula yönelik 3 yeni ürün grubuyla karşıladı. MEB’in 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde benimsediği ”Beceri Temelli Eğitim Modeli”ne uygun olarak hazırlanan 3 Boyut, Beceri Temelli Soru Bankası ve Kılavuz Deneme kitapları, ortaokul öğrencilerini okulda ve sınavlarda başarıya ulaştırmayı hedefliyor.

BilgiKüpü markasının ürünleri, güncel içerikleri, yeni nesil soruları, kullanıcı dostu tasarımları ve uygun fiyatlarıyla, 2020-2021 eğitim öğretim yılında da yeni nesil öğrenci ve öğretmen profilinin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Öğretmenlere dijital destek uzaktan eğitimi kolaylaştırıyor

Eğitim teknolojilerine büyük önem veren Tudem Yayın Grubu bu alanda yaptığı yatırımlarla 2020-2021 eğitim öğretim yılında tam 201 yayınında öğretmenleri Akıllı Asistan AKAS ve Mobil Ölçme teknolojileri ile destekliyor.

Akıllı Asistan AKAS sistemi, 153 yayında öğretmenlere ücretsiz olarak sunuluyor. Ekran paylaşımı ile uzaktan eğitimi kolaylaştıran AKAS, bu özelliğiyle 2020-2021 eğitim öğretim yılında öğretmenlerin kazanımları öğrencilere yerleştirmelerinde çok faydalı olacak.

Öğretmenler ayrıca BlokTest’in 48 yayında sunduğu Mobil Ölçme uygulamasıyla optik okuma, ölçme ve raporlama süreçlerini saniyeler içinde tamamlayabiliyor.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet