Okült Astrolog Nazan Gönültaş Yazdı

BEREKET AKIŞIDoğduğumuz andaki gökyüzü konumu doğum haritalarımızı oluşturur ve her birey gökyüzü etkileri altında doğar. Doğum haritalarında kişinin hayatının hangi alanlarında ne kadar bereketli olduğunu ya da ne kadar...

Yayınlanma:
Okült Astrolog Nazan Gönültaş  Yazdı

BEREKET AKIŞI

Doğduğumuz andaki gökyüzü konumu doğum haritalarımızı oluşturur ve her birey gökyüzü etkileri altında doğar. Doğum haritalarında kişinin hayatının hangi alanlarında ne kadar bereketli olduğunu ya da ne kadar kısıtlanacağını analiz edebiliriz.

Bazen kişinin doğum haritası oldukça sıkıntılı durumlar vaat ederken kişi yine de şanslı ve her konuda bereket ve refah içinde yaşayabilir. Ya da kişilerin haritası ciddi anlamda zenginlik ve bolluk akışı sağlıyor gözükürken kişi daralma ve kısıtlamalar yaşıyor olabilir. Burada kişinin haritasını nasıl çalıştırdığı, kendine ve kolektife nasıl hizmet ettiği ve düşünce yapısı önemli bir şekilde devreye girmektedir.

Bereket olağandan, alışılandan çok olma durumu, bol verim, bolluk, gürlük anlamlarını taşır. Bereketi kısıtlayan noktaların ne olduğuna ve bereketi hayatımıza nasıl çağıracağımıza kısaca değinecek olursak;

⋄Öncelikle kişi ata, dede karmasıyla bereketsizlik getirmiş olabilir. Öncelikle her ne olursa olsun kişinin aile büyüklerini sevgi ile onurlandırması, kişinin bugüne taşıdığı bir sıkıntı varsa çözmesi gerekir.

⋄Kişinin düşünce yapısı çok önemlidir. Sürekli bereketsizlik, kıtlık algısında olursa ve negatif düşünürse bu düşüncesi belli bir frekansa demirlenir. Sonrasında bu enerjiyi sürekli bir şekilde hayatına taşır.

⋄Cimrilik yapmak... Kişi özellikle aile bireylerine karşı kısıtlı bir yaklaşımda ise yine aynı durum söz konusu olur.

⋄İsraf içerisinde olmak, açgözlü davranışlarda bulunmak ve hasetlik enerjisi…

⋄Sürekli tartışma ve kavga ortamları, gerginlik enerjisi ile bereketi kısıtlar.

⋄En önemlilerinden bir tanesi ise hareket enerjisinde olmamaktır. Böylesi bir pasiflik kişinin hayatına bereketsizliği çeker. Kişi beklenti içerisinde olmadan bizatihi kendisi harekete geçmelidir.

Bütünün ve kendimin en yüksek hayrına,

Hayatlarınıza iyi bereketin dolması niyetiyle…

Okült Astrolog Nazan Gönültaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet