Okulumda Projesi'nde 12'nci buluşma

Alanyaspor'um Okulumda Projesi'nde 12'nci buluşmaAytemiz Alanyasporlu futbolcular, 'Alanyaspor'um Okulumda Projesi' kapsamında Şehit İlyas Güzel İlkokulu ve Güllü Özbağı Ortaokulu öğrencileriyle biraraya geldi.Aytemiz Alanyaspor...

Yayınlanma:
Okulumda Projesi'nde 12'nci buluşma

Alanyaspor'um Okulumda Projesi'nde 12'nci buluşma

Aytemiz Alanyasporlu futbolcular, 'Alanyaspor'um Okulumda Projesi' kapsamında Şehit İlyas Güzel İlkokulu ve Güllü Özbağı Ortaokulu öğrencileriyle biraraya geldi.

Aytemiz Alanyaspor Kulübü'nün geçtiğimiz yıl başlattığı 'Alanyaspor'um Okulumda Projesi' davam ediyor. Projenin 12'nci durağı Elikesik Mahallesi'ndeki Şehit İlyas Güzel İlkokulu ve Güllü Özbağı Ortaokulu oldu. Aytemiz Alanyasporlu futbolcular Emre Akbaba, Efecan Karaca, Taha Yalçıner, Dyanfres Douglas, LucasVillafanez ve WelintonSouzaSilva proje kapsamında düzenlenen etkinlikte öğrencilerle biraraya geldi. Etkinliğe Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Başkan Yardımcısı Ali Baki Boz, Nurettin Uludağ, Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu, Teknik Direktör Mesut Bakkal ve Proje Yardımcısı Yusuf Yılmaz da katıldı.

Güllü Özbağı Ortaokulu Müdürü Abdullah Kaya'nın konuşmasının ardından proje yardımcısı Barbaros Azakoğlu Ortaokulu Müdürü Yusuf Yılmaz, projenin amacını anlatan konuşma yaptı. Daha sonra kürsüye çıkan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er de projenin önemine değindi. Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise Süper Lig'de kalıcı olmayı hedeflediklerini kaydetti. Konuşmaların ardından okul müdürü Abdullah Kaya, kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu'na çiçek verdi. Kulüp Başkanı Çavuşoğlu ise okul müdürü Kaya'ya Alanyaspor forması hediye etti. Daha sonra öğrenciler de turuncu yeşilli futbolculara birer çiçek verdi.

Program sonunda futbolcular öğrencilere imza dağıtarak fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet