Olmadık Projeler, 15 ayda 3,5 milyon TL’lik finansal hacime ulaştı.

Olmadık Projeler, 15 ayda 3,5 milyon TL’lik finansal hacime ulaştı.ISTANBUL (TR) - İnsan yetkinliklerini üretime dönüştüren HuaaS (Human Intelligence as a Service) iş modelinin Türkiye’deki ilk ve tek temsilcisi Olmadık Projeler...

Yayınlanma:
Olmadık Projeler, 15 ayda 3,5 milyon TL’lik finansal hacime ulaştı.

Olmadık Projeler, 15 ayda 3,5 milyon TL’lik finansal hacime ulaştı.

ISTANBUL (TR) - İnsan yetkinliklerini üretime dönüştüren HuaaS (Human Intelligence as a Service) iş modelinin Türkiye’deki ilk ve tek temsilcisi Olmadık Projeler Geliştirme Ltd. Şti, elde ettiği geliri girişimlerine aktararak hızla büyüyor. Çalışmalarını Balat’ta sürdüren şirket, Ocak 2016’da 2.500 TL nakit sermaye ve kredi destekleriyle, hiçbir yatırım ortağı olmadan yola çıktı ve 15 ayda 3,5 milyon TL’lik finansal hacme ulaştı. Bugüne kadar girişimlerine 1,5 milyon TL yatırım yapan şirket, farklı girişim projeleri üzerinde çalışarak üreten insanlara yatırım yapmaya devam ediyor. İletişim sektöründe nitelikli içerik üretmeye yönelik bir girişim bulunmadığını belirten Olmadık Projeler’in Kurucusu A. Seçkin Canan, sektörün içerik odaklı bir yaklaşımla büyüyeceğini ve girişimlerini buna göre planladıklarını söylüyor.

Sistemin kurumsal ayağı ve aynı zamanda en güçlü girişimi olan Olmadık İletişim Ajansı, 5 kişilik ana kadrosu ve iş ağında yer alan yaklaşık 100 profesyonelle, iletişimin her alanında faaliyet gösteriyor. SAP’nin en büyük uluslararası iş ortaklarından itelligence, ofis mobilyasında 60 yıllık birikime sahip Ersa, felaket kurtarma ve iş sürekliliği çözümlerinde uzmanlaşan Clonera Bilişim, Türkiye’nin en büyük kırtasiye e-ticaret platformlarından 49.com.tr ve son dönemin dikkat çeken girişimlerinden Kolay İK'nın iletişim süreçlerini yönetiyor. Eczacıbaşı VitrA, Treo Teknoloji, Koç Üniversitesi'nin Girişimcilik Araştırma Merkezi KWORKS gibi kurumlarla proje bazlı çalışıyor. Basın iletişimi hizmetini ise şirketlere "bir servis olarak" (as a service) sunuyor.

Olmadık Projeler ekibine ve tüm girişimlerine ev sahipliği yapan Olmadık Projeler Atölyesi’nde; ortak çalışma alanı, tasarımcılar ve emeğiyle üretenler için atölye ve bir kütüphane bulunuyor. 3 kattan oluşan atölyenin kapıları, birlikte üretmek ve çalışmak isteyen herkese açık. Olmadık Projeler’in tasarım girişimi olmadık dükkân ise üretenleri aynı çatı altında bir araya getiriyor. El yapımı ya da sınırlı üretimle hazırlanan özgün tasarımlar, e-ticaret sitesi aracılığıyla tüketicilerle buluşuyor.

Bilgi için: Tülay Genç | [email protected] | +90 (212) 635 70 61

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet