Onlar sevgi ve şefkatin timsali

 TDP Antalya İl Başkanı Arman Karadağ, “Annelerimiz karşılıksız sevgileri, şefkatleri ve özverileri ile sevgi ve şefkatin timsalidirler. Bu yüzden sadece bir gün değil yılın her günü onları mutlu etmek, ilgilenmek birinci...

Yayınlanma:
Onlar sevgi ve şefkatin timsali

 

TDP Antalya İl Başkanı Arman Karadağ, “Annelerimiz karşılıksız sevgileri, şefkatleri ve özverileri ile sevgi ve şefkatin timsalidirler. Bu yüzden sadece bir gün değil yılın her günü onları mutlu etmek, ilgilenmek birinci görevimizdir” dedi.

Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Türkiye Değişim Partisi Antalya İl Başkanı Arman Karadağ, annelerin tüm yüce duyguların en güzel temsilcisi olduğunu belirtti. Anneler Günü’nün geçen yıl olduğu gibi bu yıl da pandemi gölgesinde buruk kutlanacağına dikkat çeken Karadağ, “Ne yazık ki kimileri anneleriyle yan yana bile gelemeyecek” dedi. Annelerin sevgi ve şefkat dolu yürekleri, fedakarlıkları ile evlatlarına ömür boyu yol gösterdiğini vurgulayan Karadağ, “Onlar iyi ve kötü günümüzde her zaman yanımızda olan, sonsuz fedakârlıklarını esirgemeyen koruyucu meleklerimizdir” ifadelerini kullandı.

SEVGİNİN KAYNAĞI ANNELER

TDP Antalya İl Başkanı Karadağ mesajında şunları dile getirdi; “Yaşanabilir, mutlu ve huzurlu bir toplumun temeli sevgidir. Sevginin en büyük kaynağı ise sınırsız hoşgörü, karşılıksız emek ve inanılmaz özverileriyle bizleri dünyaya getiren ve yaşamları süresince bizleri korumak için kol kanat olan annelerimizdir. Bu duygularla başta şehit anneleri olmak üzere, baş tacımız olan tüm annelerimizin ‘Anneler Günü’nü kutluyor, sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet