“Oyuncu Anne” Şermin Yaşar, 
Panora AVM’de annelerle buluşuyor

“Oyuncu Anne” Şermin Yaşar, Türk Kızılayı ile 
Sevgi Bohçası projesine can veriyor. “Oyuncu Anne” lakabıyla bilinen ve yazdığı ebeveynlik kitapları ile annelerin yakında takip ettiği yazar Şermin Yaşar, 15 Nisan...

Yayınlanma:
“Oyuncu Anne” Şermin Yaşar, 
Panora AVM’de annelerle buluşuyor

“Oyuncu Anne” Şermin Yaşar, Türk Kızılayı ile 
Sevgi Bohçası projesine can veriyor. “Oyuncu Anne” lakabıyla bilinen ve yazdığı ebeveynlik kitapları ile annelerin yakında takip ettiği yazar Şermin Yaşar, 15 Nisan Pazar saat 16.00’da Panora AVM’de düzenlenecek söyleşide anneler ile buluşuyor. Yaşar, söyleşide Türk Kızılayı Ankara Şubesi iş birliğiyle yürütülen Sevgi Bohçası projesinin de detaylarını paylaşacak.

ISTANBUL (TR) - Kitapları kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da annelerin yakından takip ettiği yazar Şermin Yaşar, düzenlenecek söyleşide annelikle ilgili bilgilerin yanı sıra çocuklarla keyifli ve kaliteli zaman geçirmek hakkında bilgilerini paylaşıp okuyucularının sorularını yanıtlayacak. Yaşar, aynı zamanda Türk Kızılayı’nın Ankara Şubesi ile maddi imkânsızlık içerisindeki bebek sahibi ailelerin sosyal yardım ve temel bebek bakımına yönelik ihtiyaçları için gerçekleştirilen “Sevgi Bohçası” projesinin kapsamını da anlatacak.

Bilgi için: Tülay Genç | [email protected] | +90 (212) 635 70 61


Sevgi Bohçası Projesi Hakkında
Sevgi Bohçası projesi, Ankara’daki anlaşmalı 5 Devlet Hastanesi ile Türk Kızılayı Ankara Şubesi ve Ankara Aşocağına başvuran ihtiyaç sahiplerini kapsıyor. Sosyal Hizmet Birimi desteğiyle anlaşmalı hastanelerde dünyaya gelen veya yenidoğan ünitesinde tedavi görmekte olan bebek ve anneler tespit edilip Sevgi Bohçası Sosyal İnceleme Formu ile kayıt altına alınıyor. İhtiyaç sahibi ailelerin hastane çıkışlarının ardından ilk 3 ay içerisinde ev ziyaretleri gerçekleştirilerek evlerin bebek bakımına uygun azami şartların sağlanması için gerekli sosyal yardım malzemeleri ulaştırılıyor. Ayrıca sağlık personelinden destek alınarak, annelerin bebek bakımı konusunda bilinçlenmesi de sağlanıyor. Ankara dışında Türkiye genelinde pek çok ilde devam eden projeye destek olmak isteyenler, Türk Kızılayı web sayfasından online bağışta bulunabilir. Ayrıca, Panora AVM’nin içine yerleştirilen Sevgi Bohçası kumbarası arayıcılığıyla da bir ay boyunca destek verilebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet