Papilon'dan, dijital sağlık pasaportu platformu

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:Vacc2in, kişilerin kendisi, birinci dereceden akrabalarının aşı takiplerini tek bir yerden yapabilecekleri bir dijital sağlık pasaportu platformudur.See&Sign...

Yayınlanma:
Papilon'dan, dijital sağlık pasaportu platformu

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

Vacc2in, kişilerin kendisi, birinci dereceden akrabalarının aşı takiplerini tek bir yerden yapabilecekleri bir dijital sağlık pasaportu platformudur.

See&Sign konseptimiz altında öz çekim biyometrisi içeren Vacc2in; ülkemizin veya diğer ülkelerin sağlık bakanlıkları gibi otoritelerin ihtiyaç duyması durumunda, entegrasyon sonrası bağımsız olarak çalışabileceği gibi aynı zamanda ilgili otoritenin takip uygulamasına (örn, HES) gömülü olarak dijital aşı karnesini oluşturabilecektir.

Otoritelerle gerekli entegrasyon yapıldığında, sadece öz çekim yaparak aşı bilgilerinin gösterimini ve yanıltma imkanı olmayan yüz biyometrisi ile ilişkili Biyobarkod www.biyokla.com.tr oluşturarak havaalanları, okullar, hastaneler, AVM'ler ve diğer kurumlarda güvenli geçiş kontrolünü sağlaması amaçlanmaktadır.

Ürünün 4 ayrı dilde tanıtımı yapılacak olan web sitesi www.vacc2in.com faaliyete geçmiştir. Ayrıca detaylı bilgiye www.papilon.com.tr ve www.seeandsign.com adresleri üzerinden de ulaşılabilir.

Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet