Paramanya'da şubat ayının ilk güncellemesi yayınladı!

Türkiye’nin en popüler strateji oyunlarından Paramanya, Şubat ayında yeni bir güncelleme yayınlayarak oyuncularında heyecan yarattı.Paramanya, Şubat ayına yeni bir güncelleme ile başladı. Son güncellemeyle oyuncularına birbirinden...

Yayınlanma:
Paramanya'da şubat ayının ilk güncellemesi yayınladı!

Türkiye’nin en popüler strateji oyunlarından Paramanya, Şubat ayında yeni bir güncelleme yayınlayarak oyuncularında heyecan yarattı.

Paramanya, Şubat ayına yeni bir güncelleme ile başladı. Son güncellemeyle oyuncularına birbirinden güzel etkinlikler sunarken ödüller de dağıtıyor. Şubat güncellemesiyle oyuna yeni başlayan ve yeni bir karakter kartı elde etmek isteyen oyuncular için özel bir etkinlik hazırlandı. Buna göre, 3 Şubat’tan 2 Mart’a kadar olan süre boyunca oyuncular, mağazadan kart paketi satın alarak ‘Etkinlik Kartı’ temalı kartları topladıklarında S+ RockYıldızı Kraliçe ya da S+ Yuka kartlarından biriyle takas edebilecek. Etkinlik süresi içinde elde edilen kartlar için ayrıca etkinlik sonunda 300’er elmas da kazanılacak. 

Şubat Güncellemesi ile Zafer Zamanı

3-9 Şubat tarihleri arasında Sıralı Zafer, Üçlü Zafer ve Turistik Zafer ile oyunu bitiren tüm oyuncular 5’li Premium Karakter Kart Paketi kazanabilecek. 9 Şubat’ta etkinlik tekrar aktif olacak ve 16 Şubat’a kadar oyuncular tekrar ödül kazanma şansına sahip olacak.
 
Zaferler ile oyunu kazanma ödüllerinin yanında Oyun/Oyna Etkinliklerinin sayısı da artacak ve ödüller çoğalacak. Günde 1 kereden 10 kere oyun oynamaya kadar çıkan bu etkinliğin ödülleri ise şöyle;

3 Oyun/Oyna: 3’lü Premium Kart Paketi 
5 Oyun/Oyna: 50,000 Altın 
10 Oyun/Oyna: Efsanevi Küp 

Haritada gizli Altın Etkinliğinin tadını çıkarmak isteyen oyuncular da 3 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında her Çarşamba saat 22.30’dan 00.30’a kadar Gizli Altın Etkinliğini bekleyecek. 

Paramanya, Şubat Güncellemesi ile tüm oyuncuları mutlu edecek ödülleri ve bonusları Dükkan’a da yansıtıyor.   

Uzayın derinliklerinde yolculuğa çıkıp saklı ödülleri keşfetmek isteyen oyuncular ise 3 Şubat’ta aktif olan Uzay Seyahati’ni sabırsızlıkla bekliyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet