Paramanya’da Temmuz güncellemesi yayınlandı!

Türkiye’nin en popüler strateji oyunlarından Paramanya, Temmuz güncellemesini yayınlayarak oyuncularına heyecanlı bir deneyim sundu.Paramanya, yayınladığı güncellemeyle etkinlik ve ödülleri oyuna ekleyerek oyuncuların aksesuar...

Yayınlanma:
Paramanya’da Temmuz güncellemesi yayınlandı!

Türkiye’nin en popüler strateji oyunlarından Paramanya, Temmuz güncellemesini yayınlayarak oyuncularına heyecanlı bir deneyim sundu.

Paramanya, yayınladığı güncellemeyle etkinlik ve ödülleri oyuna ekleyerek oyuncuların aksesuar kazanmasını sağlıyor. Temmuz güncellemesine özel olan 5 Aksesuar Kartı’nı birden etkinliğe açarak oyuncuların S+ Aksesuar kazanmalarını kolaylaştırıyor. S+ Aksesuar kartı olan Kızıl Şeytan Celbi, Gökkuşağı renkli kalem, Kara Şeytanın Sıcak Hava Balonu, Korsan Kral Ayıcık veya Kara İpek Bebeği oyuna eklendi. 

Etkinlik süresi içinde elde edilen kartlar için ayrıca 300’er elmas kazanılacak. Etkinlik Süresi 13 Temmuzda başlayıp 10 Ağustos 10:59’a kadar devam edecek. 

Güncellemeyle oyuna yeni ödüller eklendi

13 Temmuz – 10 Ağustos tarihleri arasında Sıralı Zafer, Üçlü Zafer ve Turistik Zafer ile oyunu bitiren tüm oyuncular için bu güncellemeyle birlikte yeni bir ödül eklendi. Sıralı Zafer, Üçlü Zafer ve Turistik Zafer ile oyunu kazanan tüm oyuncular 100 Elmas kazanacak.
 
Zaferler ile oyunu kazanma ödüllerinin yanında Oyun/Oyna Etkinliklerinin sayısı da artacak ve ödüller çoğalacak. Günde 3 kereden 10 kere oyun oynamaya kadar çıkan bu etkinliğin ödülleri ise şöyle;

3 Oyun/Oyna: 3’lü Premium Aksesuar Çekilişi 
5 Oyun/Oyna: 50.000 Altın 
10 Oyun/Oyna: Efsanevi Küp 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet