Patiswiss franchise çalışmalarına hız verdi

Şu ana kadar Ankara ve Van illerinde Patiswiss mağazası açtıklarını belirten Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız, “2021 yılında 50 metrekareden 500 metrekareye kadar olan mağazalara anahtar teslim hizmet veriyoruz.

Yayınlanma:
Patiswiss franchise çalışmalarına hız verdi

Şu ana kadar Ankara ve Van illerinde Patiswiss mağazası açtıklarını belirten Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız, “2021 yılında 50 metrekareden 500 metrekareye kadar olan mağazalara anahtar teslim hizmet veriyoruz. Ayrıca 2021 yılında yatırımcılardan franchising bedeli almayarak kârlı bir franchise teklifi sunuyoruz” dedi. 

2020 yılında oldukça başarılı bir büyüme grafiği gösteren Patiswiss Handmade Chocolates, bu sene franchise çalışmalarına da hız verdi. Patiswiss, 2021’de İstanbul başta olmak üzere birçok noktada 20 mağaza açmayı planlıyor.

8 bin 500 metrekarelik kapalı alana sahip 2 fabrikası, 250’den fazla çalışanıyla adeta mutluluk üreten bir fabrika olan Patiswiss, 2020 yılında cirosunu 5 kat artırdı. 2021 yılında da cirolarında yine 5 kat oranında artış hedeflediklerini belirten Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız, 3. fabrika yatırımına ilişkin fizibilite çalışmaları yaptıklarını söyledi. Yıldız; “Bu doğrultuda kurduğumuz Ar-Ge merkezimiz ile özellikle son dönemde tüm Ar-Ge çalışmalarımızı sağlıklı yaşam kategorisindeki ‘iyi yaşam’ grubumuza çevirdik. Ar-Ge’si tamamlanmış 50’ye yakın ürünümüz bulunuyor. Bu ürünlerimizi çikolata severler ile buluşturmak için bu sene franchise çalışmalarımıza hız verme kararı aldık. Şu ana kadar Ankara ve Van illeri ile Patiswiss’i tanıştırdık. Sadece bu yıla özgü olarak franchising bedeli almayarak yatırımcılara kârlı bir franchise teklifi sunuyoruz. 50 metrekareden 500 metrekareye kadar olan mağazalara anahtar teslim hizmet veriyoruz. Franchise sistemiyle hem yatırımcılara kârlı bir iş modeli sunuyoruz hem de Türkiye genelinde yeni şubeleri hizmete almış oluyoruz” dedi. 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet