PAYALLAR SAHİL BANDINA MUHTEŞEM PROJE

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Peyzaj Mimarları tarafından projelendiren ve Payallar, Türkler, Konaklı sınırlarını kapsayan dev projede alan incelemesini ekipleriyle birlikte gerçekleştirdi.Alanya Belediyesi, batı bölgesine...

Yayınlanma:
PAYALLAR SAHİL BANDINA MUHTEŞEM PROJE

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Peyzaj Mimarları tarafından projelendiren ve Payallar, Türkler, Konaklı sınırlarını kapsayan dev projede alan incelemesini ekipleriyle birlikte gerçekleştirdi.


Alanya Belediyesi, batı bölgesine yaptığı yatırımlara bir yenisini daha ekleyerek dev bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ekipleriyle birlikte Payallar Mahallesi Sahil Bandı Peyzaj Projesi için planlanan 2,5 km’lik alanda incelemelerde bulundu.  

2,5 KM ALANA BİSİKLET YOLU, SEYİR TERASI, 3 REKREASYON ALANI

Alanya Belediyesi tarafından projelendirilen dev yatırımda, 2,5 km’lik alanda bisiklet ve yürüyüş yolu, ailelerin, genç ve yaşlıların vakit geçirebileceği dinlenme ve piknik alanları, çocuk oyun alanı, fitness alanı, meydan, seyir terası, süs havuzları ve yeme-içme alanları yer alacak.

“ALANYAMIZ VE BÖLGE HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN”

Alanda incelemeler yapan ve ekipleriyle proje hakkında fikir alışverişinde bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel proje değerlendirmesinde şu ifadeleri kullandı; “Payallar, Türkler ve Konaklı sınırlarını kapsayan dev projemiz tamamlandığında muhteşem bir cazibe merkezi haline gelecek. Bölgedeki vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda oluşturduğumuz projemizi yakın zamanda hayata geçireceğiz. Bu muhteşem eserin Alanyamız ve bölge halkımız adına şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet