Pegasus'tan uçak mülkiyet devri ve uçak kiralama anlaşması

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş ile Air Lease Corporation (ALC) arasında uçak mülkiyet devri ve uçak kiralama konusunda anlaşma yapıldı.Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, şirket ile Air Lease Corporation...

Yayınlanma:
Pegasus'tan uçak mülkiyet devri ve uçak kiralama anlaşması

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş ile Air Lease Corporation (ALC) arasında uçak mülkiyet devri ve uçak kiralama konusunda anlaşma yapıldı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, şirket ile Air Lease Corporation (ALC) arasında filoda yer alan 4 adet Boeing 737-800NG uçağın mülkiyetinin ALC'ye devri ve ayrıca ALC'den bir adet Airbus 321-200neo uçağın kiralanması konusunda anlaşma sağlandığı belirtilerek, ''Bu doğrultuda dört adet Boeing 737-800NG uçağın 2021 yılı içerisinde filomuzdan çıkışı planlanmaktadır. Kiralanacak A321-200neo uçağın filomuza 2023 yılında katılması öngörülmektedir. Söz konusu işlemler, devam eden filo ve kapasite planlama çalışmalarımız kapsamında, filomuzu genç ve verimli yeni nesil uçaklar ile geliştirme stratejimiz doğrultusunda gerçekleştirilmektedir.'' denildi.


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet