Pınar’dan Türkiye’de bir ilk; Geleneksel tatlılara özel süt

Pınar Tatlı Sütü, yüksek yağ oranı (%4) sayesinde sütlü tatlıların lezzetine lezzet, kıvamına da kıvam katıyor.Türkiye’de süt sektörünün öncü markası Pınar, tüketici ihtiyaçlarından yola çıkarak, tam kıvamında...

Yayınlanma:
Pınar’dan Türkiye’de bir ilk; Geleneksel tatlılara özel süt

Pınar Tatlı Sütü, yüksek yağ oranı (%4) sayesinde sütlü tatlıların lezzetine lezzet, kıvamına da kıvam katıyor.

Türkiye’de süt sektörünün öncü markası Pınar, tüketici ihtiyaçlarından yola çıkarak, tam kıvamında ve lezzetli tatlılar için yüksek yağ oranına (%4) sahip “Geleneksel Tatlılara Özel Süt”ünü tüketicilerle buluşturdu. Pınar, Geleneksel Tatlılara Özel Süt ile Ramazan ayında iftar sofralarının vazgeçilmezi sütlü tatlılara lezzet katmayı hedefliyor.

“Yağ oranı yüksek iyi bir süt sütlü tatlıların lezzetini daha da artırıyor”

Sektöre bir yenilik daha kazandıran Pınar’ın Tatlı Sütü ile ilgili değerlendirmede bulunan
Pınar Süt Genel Müdürü Gürkan Hekimoğlu, “Yaptığımız araştırmalarda tüketicilerin haftada en az 1 kez sütlü tatlı yaptığını ve tatlı yapımında tam yağlı süt kullandığını gözlemledik. Buradan hareketle, tüketicilerimize en iyiyi sunma misyonu taşıyan bir marka olarak, sütün ana malzeme olduğu tatlıların tam kıvamında olmasını sağlamak ve lezzetini artırmak için perakende sektöründeki en yüksek yağ oranına (%4) sahip süt olan Pınar Geleneksel Tatlılara Özel Süt’ü tüketicilerimizle buluşturduk. Ürünümüzün çıkış tarihinin Ramazan ayına denk gelmesiyle de iftar sofralarının yıldızı sütlü tatlılar, Pınar Tatlı Sütü ile daha lezzetli ve tam kıvamında olacak” dedi.

Sütlü tatlıların lezzet sırrı: Pınar Geleneksel Tatlılara Özel Süt

Pınar Geleneksel Tatlılara Özel Süt ile yapılan güllaçtan keşküle, sütlaçttan kazandibi’ye kadar tüm sütlü tatlılar Ramazan sofralarının vazgeçilmezi oluyor.


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet