Polifarma’ya İnsana Saygı Ödülü

Türkiye sağlık sektöründe 35 yıldır üretim yapan yerli ve milli ilaç şirketi Polifarma, Kariyer.

Yayınlanma:
Polifarma’ya İnsana Saygı Ödülü

Türkiye sağlık sektöründe 35 yıldır üretim yapan yerli ve milli ilaç şirketi Polifarma, Kariyer.net tarafından düzenlenen 19. İnsana Saygı Ödülleri'nde başarılı insan kaynakları çalışmalarıyla ödüle layık görüldü.

 

Kariyer.net tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Türkiye'nin en köklü insan kaynakları ödülü “İnsana Saygı Ödülleri”nin bu yılki kazananları açıklandı. Yüzde 100 yerli sermayeli Polifarma İlaç, başarılı insan kaynakları çalışmalarıyla aday başvurularını yüzde 100 olarak yanıtlayan, en çok istihdam yapan ve en çok başvuru alan şirketlere verilen Kariyer.Net İnsana Saygı Ödülü’nü almaya hak kazandı. 

 

Yeni yetenekleri keşfederek istihdama katkı sağlamayı hedeflelen Polifarma son bir yılda Kariyer.Net üzerinden yapılan 60 bini aşkın başvuruya 2 gün içinde yüzde 99 dönüş sağladı, ayrıca 220 kişiyi işe aldı. Kaliteli insan kaynağına sürekli yatırım yapan Polifarma, Lider Gelişim Akademisi ve Polifarma Eğitim Akademisi ile çalışanlarının hayatın her alanında gelişimini destekliyor.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet