Ramazan sofralarınızda MSA’ya yer açın

MSA’nın birbirinden çeşitli lezzetleri hem MSABOX’lar hem de online kurumsal etkinliklerle Ramazan ayında sofraları ziyafete dönüştürüyor. İçeriği MSA tarafından hazırlanan ve malzemeleri evde kolayca birleştirerek son dokunuşları...

Yayınlanma:
Ramazan sofralarınızda MSA’ya yer açın

MSA’nın birbirinden çeşitli lezzetleri hem MSABOX’lar hem de online kurumsal etkinliklerle Ramazan ayında sofraları ziyafete dönüştürüyor. İçeriği MSA tarafından hazırlanan ve malzemeleri evde kolayca birleştirerek son dokunuşları sizin yapacağınız MSABOX’lar Ramazan’a özel 3 farklı menü sunuyor. İftar sofralarına özel menü seçenekleriyle tasarlanan online kurumsal workshop’lar ise ekiplere MSA eğitmen şefleriyle interaktif bir şekilde yemek yapmanın ayrıcalığını yaşatıyor. 

A’dan Z’ye iftar menüsü MSA BOX Ramazan kitlerinde!

MSA BOX ile restoranlarda görmeye alıştığımız sevilen lezzetlerin ev ortamında da kolayca hazırlanabilmesini sağlayan MSA, Ramazan ayında 3 farklı kit sunarak seçimi size bırakıyor. 

İftara sofralarına özel zengin menü seçeneklerini MSA dokunuşuyla sunan MSA BOX’lar, mutfak severlere hazır yemek değil, evde kolayca harika lezzetlere imza atabilecekleri bir mutfak deneyimi sunuyor. MSA BOX’ın Ramazan Sofrası kitlerini ister kendiniz için sipariş edebilir, isterseniz kurumsal hediye olarak tercih edebilirsiniz…

MSA kalite ve güvencesiyle günlük olarak hijyenik mutfaklarda hazırlanan MSA BOX Ramazan menüleri; web adresi üzerinden haftanın 7 günü sipariş edilebiliyor.   Saat 11.00’a kadar verilen siparişler aynı gün 12.00-18.00 saatleri arasında, 11.00’dan sonra verilen siparişler ise ertesi gün 12.00-18.00 saatleri arasında MSA’dan teslim alınabiliyor ya da eve teslim edilebiliyor. Ayrıca siparişlerinizi Fuudy App üzerinden de verebiliyorsunuz.

Kurumlara özel online mutfak etkinlikleri Ramazan boyunca da devam ediyor!

MSA, Ramazan ayına özel geliştirdiği online kurumsal etkinliklerle iddiasını koruyor. Şirket çalışanlarını bir araya getiren online mutfak workshop’ları ile ekipler iftara özel tasarlanan menüleri MSA şefleri eşliğinde interaktif bir şekilde olarak uygulayarak hem mutfak becerilerini geliştiriyor hem de keyifli vakit geçiriyor. Online workshop’lar minimum 15, maksimum 50 kişi için organize edilebiliyor. Birbirinden farklı iftar menülerini içeren workshop’larda kullanılacak malzemeler, reçetelere göre ölçülmüş ve porsiyonlanmış şekilde özel paketlerde katılımcıların evlerine etkinlik öncesinde ulaştırılıyor. Arzu eden kurumlar için sadece demo olarak yani şefin anlattığı ve katılımcıların izleyip daha sonra evlerinde uygulayabildikleri formatta da etkinlik organize etmek mümkün olabiliyor. 

Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet