Ronolda CZN Burak’ın Dubai’deki Restoranını Ziyaret Etti

Yüzyılın futbolcusu seçilen Ronaldo, CZN Burak’ın Dubai’deki restoranını ziyaret etti21. yüzyılın en iyi futbolcusu seçilen ve ödül töreni için Dubai’ye giden yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz günlerde Dubai’de...

Yayınlanma:
Ronolda CZN Burak’ın Dubai’deki Restoranını Ziyaret Etti

Yüzyılın futbolcusu seçilen Ronaldo, CZN Burak’ın Dubai’deki restoranını ziyaret etti

21. yüzyılın en iyi futbolcusu seçilen ve ödül töreni için Dubai’ye giden yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz günlerde Dubai’de restoran açan ve sosyal medyada paylaştığı yemek videolarıyla tanınan CZN Burak lakaplı Burak Özdemir’in mekanında yemek yedi.

21. yüzyılın en iyi futbolcusu seçilen ve Dubai’de bulunan yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz günlerde Orta Doğu ve Dubai’nin en büyük restoranını açan CZN Burak’ın restoranını ziyaret ederek yemek yedi. Yemek sırasında CZN Burak da, Ronaldo’ya üzerinde isminin yazılı olduğu pideyi ikram etti.
Burak Özdemir, ziyareti ise sosyal medya hesabından, “21. Yüzyılın en iyi futbolcusu ve CZN Burak bir arada. Seni seviyoruz abi” diyerek paylaşım yaptı.

DUBAİ’DE RESTORAN AÇMIŞTI
CZN Burak lakaplı sosyal medya fenomeni Burak Özdemir, geçtiğimiz günlerde Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dubai’de büyük bir restoran açmış ve açılışa da Dubai Prensi H.H Hamdan Bin Mohammed Al Maktoum da katılmıştı. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet