Sağlık Müdürlüğü Kavşağı da rahatlıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Master Planı çerçevesinde yaptığı kavşak düzenlemeleri ile trafiği rahatlatmaya devam ediyor. Bu kapsamda hemzemin yonca modeli çalışması yapılan İl Sağlık Müdürlüğü Kavşağı’nda...

Yayınlanma:
Sağlık Müdürlüğü Kavşağı da rahatlıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Master Planı çerçevesinde yaptığı kavşak düzenlemeleri ile trafiği rahatlatmaya devam ediyor. Bu kapsamda hemzemin yonca modeli çalışması yapılan İl Sağlık Müdürlüğü Kavşağı’nda yeni trafik düzeni uygulanmaya başlandı. Kavşakta ilk günden rahatlama hissedildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı sahil yolunun yayalaştırılmasıyla trafik yükü artan İl Sağlık Müdürlüğü Kavşağı’ndaki düzenleme çalışmalarını tamamlayarak, hizmete açtı. Kavşağa, İl Sağlık Müdürlüğü arkasından açılan yeni bağlantı yolu ile hemzemin yonca modeli uygulandı. Araçlar Atatürk Bulvarı’ndan sola dönüşler için artık kavşakta bekleme yapmıyor.

HEDEF YÜZDE 60 RAHATLAMA

Sinyal planında yapılan düzenleme ile Atatürk Bulvarı üzerinden kavşak alanına giren araçlar için sola dönüşler iptal edildi. Atatürk Bulvarından 7. Caddeye dönüşler; İl Sağlık Müdürlüğü arkasından açılan yeni bağlantı yolundan sağlanıyor. Ayrıca Atatürk Bulvarı’ndan 14. Caddeye dönüşler; 625 Sokak- 629 Sokak- 7. Cadde üzerinden gerçekleşiyor. Araç başına gecikme süresini minimuma indirecek uygulama ile kavşakta yüzde 60 oranında rahatlama hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet