Sağlık Teknolojileri Liderler Zirvesi İstanbul’da Düzenlenecek

MarlinPlus Sağlık ve Teknoloji tarafından ikincisi düzenlenen “Sağlık Teknolojileri Liderler Zirvesi”, 10 Mart 2020 tarihinde Swissôtel The Bosphorus’ta gerçekleştirilecek.İçeriği ile Türkiye’de yapılan en kapsamlı mobil...

Yayınlanma:
Sağlık Teknolojileri Liderler Zirvesi İstanbul’da Düzenlenecek

MarlinPlus Sağlık ve Teknoloji tarafından ikincisi düzenlenen “Sağlık Teknolojileri Liderler Zirvesi”, 10 Mart 2020 tarihinde Swissôtel The Bosphorus’ta gerçekleştirilecek.
İçeriği ile Türkiye’de yapılan en kapsamlı mobil sağlık teknolojileri zirvesi olan etkinlikte, alanında uzman pek çok isim, sağlık teknolojilerine yönelik gelecek vizyonlarını paylaşacaklar. İlki 2018 yılında düzenlenen zirvede, bu yıl sağlık, sağlık sigortacılığı, medikal, bilişim, telekomünikasyon, teknoloji ve eğitim sektörlerinin öncü şirketlerinden katılımcılar, inovasyon, yenilikçi düşünce anlayışı, geleceğin teknolojileri, dijital dönüşüm vizyonlarında yaşanan gelişmeleri paylaşacaklar. MarlinPlus Sağlık ve Teknoloji’nin Kurucu Başkanı Göksenin Aydın, Düzenleme Kurulu adına yaptığı açıklamada, sağlık sektöründe teknolojiye olan yatırımların, ilgi ve heyecanın her geçen gün arttığını dile getirdi.
ÖNEMLİ BİR BULUŞMA
Göksenin Aydın, “İstanbul’da gerçekleştireceğimiz 2. Sağlık Teknolojileri Liderler Zirvesi, sağlık ve sağlıkta teknoloji liderlerinin deneyimlerini paylaşacakları, gelecek vizyonlarını aktaracakları, bilimsel ve teknolojik olarak zenginleştirilmiş içeriklerin yer aldığı önemli bir buluşma olacak. İçeriği ile Türkiye’de düzenlenen en kapsamlı mobil sağlık teknolojileri zirvesi olan bu etkinlikte, sağlık teknolojileri konusunda tüm liderlerin bir araya geldiği ortamda tanışma ve iş birliği yaratma imkanı olacak. Bu alanda faaliyet gösteren tüm kuruluş ve yetkilileri bu önemli zirvede görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
SAĞLIK TEKNOLOJİLERİNE DAİR HER KONU MASAYA YATIRILACAK
Zirvede, ana konu olarak belirlenen “Mobil Sağlık Teknolojileri / Diyabet” başlığı altında, bu alanda geliştirilen teknolojiler, yapay zekâ ile sağlıkta uygulanan ileri mobil sağlık teknolojileri, giyilebilir sağlık teknolojileri, dijital içeriklerle büyük veriden değer yaratma, akıllı sağlık uygulamaları medikal ölçüm cihazları ile entegre çalışan sistemler, veri aktarım cihazları ve teknolojileri, kişisel verilerin korunması ve bilgi güvenliği, IoT platform yazılımları ve sağlıktaki yeri, gelecek sağlık teknolojileri ve inovasyon konuları ele alınacak. (BSHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet