Sağlıkta Şiddette Son Nokta !

Ankara Keçiören Hastanesi Acil Servisi’nde sağlık çalışanlarının kendilerine saldıran hasta yakınlarından korunmak için barikat kurmaları Türkiye’nin baş gündemi oldu. Sağlık örgütleri ayağa kalkarken, Kamu Sen Genel...

Yayınlanma:
Sağlıkta Şiddette Son Nokta !

Ankara Keçiören Hastanesi Acil Servisi’nde sağlık çalışanlarının kendilerine saldıran hasta yakınlarından korunmak için barikat kurmaları Türkiye’nin baş gündemi oldu. Sağlık örgütleri ayağa kalkarken, Kamu Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, “Manzara korkunç” yorumunu yaptı.

Türkiye’de sağlıkta şiddet hız kesmeden devam ederken, sosyal medyaya bugün Ankara’da bir hastaneden ‘Bu kadarı da pes’ dedirten bir görüntü düştü. Ankara Keçiören Hastanesi acil servis çalışanları, kendilerine saldıran hasta yakınlarından korunmak için hastane acil servis kapısına plastik sedyelerle barikat kurdular. Bu görüntülerin sosyal medyada yayılması sağlıktaki şiddete karşı olan tepkileri en üst düzeye çıkarttı.

MANZARA KORKUNÇ

Kamu Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, görüntüler hakkında, “Manzara Korkunç. Salgınla mücadele eden kahramanlar, gözü dönmüş insanlıktan çıkmış canilerden kendilerini korumak için gövdelerini siper etmişler, kapıyı elleriyle tutuyorlar. Buna sebep olanlar en ağır cezaya çarptırılmalı, bunun hesabı tüm yönleriyle sorulmalı” yorumunda bulundu. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet