ŞAHİN HAFTA SONU DA BOŞ DURMUYOR

Pandemi sürecindeki başarılı çalışmaları ve ardından gerçekleştirdikleri projelerle gündemden düşmeyen ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, hafta sonu da boş durmadı. Şahin ve ALTSO Yönetimi, hafta sonu...

Yayınlanma:
ŞAHİN HAFTA SONU DA BOŞ DURMUYOR

Pandemi sürecindeki başarılı çalışmaları ve ardından gerçekleştirdikleri projelerle gündemden düşmeyen ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, hafta sonu da boş durmadı. Şahin ve ALTSO Yönetimi, hafta sonu olmasına rağmen randevu taleplerine olumlu yanıt veren Antalya Valisi Ersin Yazıcı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ve İl Jandarma Komutanı Tekin Aktemur’a birer teşekkür ziyaretinde bulundular.

Şahin ve ALTSO Yönetiminin ziyaret sebebinin geçtiğimiz hafta gerçekleştirdikleri, “Sağlıklı Turizm, Güvenli Kent Alanya” sloganlı etkinliğe katılan bu isimlere teşekkür etmek olduğu açıklandı. ALTSO heyeti bu ziyaret kapsamında ayrıca Vali Ersin Yazıcı’ya yeni görevi için hayırlı olsun dileklerinde de bulundular.

VALİ YAZICIDAN ÖVGÜ VE TEBRİK ALDILAR

Göreve başlar başlamaz adeta ayağının tozuyla ALTSO’nun etkinliğine katılan Vali Ersin Yazıcı’ ya hem teşekkür hem de hayırlı olsun ziyareti yapan Şahin ve yönetimi, burada Alanya’ya ilişkin hemen hemen her konuda Vali Yazıcı ile görüş alışverişinde bulundular. Gerçekleştirdikleri ve devam eden projeler hakkında yeni valiye bilgi veren ALTSO Başkanı, güncel ekonomik gelişmeler nedeniyle de iş insanlarının, sorun ve bu sorunlara ilişkin taleplerini iletti.

Vali Yazıcı da göreve gelir gelmez ALTSO’nun çok başarılı olarak tanımladığı organizasyonu için tebriklerini iletirken Odanın projelerinden de övgü ile söz etti. Yazıcı, “Mehmet Şahin kardeşim gerçekten çok çalışkan ve başarılı bir başkan. Bundan sonra da kendisinin düzenleyeceği toplantılarda Alanya’daki iş inanları ile bir araya gelme konusunda fikir birliğine vardık. Bölgenin nabzını tutmak için iş insanları ile elimden geldiği sıklıkta birlikte olacağız” dedi.

ŞAHİN ÖZEL ZİYARETÇİ DEFTERLERİNİ İMZALADI

Başkan Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan’ı makamında ziyaret ettiler. Şahin, hem emniyet müdürlüğü hem de il jandarma komutanlığının özel ziyaretçi defterini imzalarken, kaleme aldığı yazısında; “Yüce Allah vatanımızın birlik, beraberlik ve bölünmez bütünlüğü için canlarını hiçe sayan tüm güvenlik güçlerimizi muzaffer eylesin. Bu uğurda şehadete ulaşan kahraman şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi de şükranla bir ke daha yad ediyorum” dedi.

Müdür Ulucan ve İl Jandarma Komutanı Aktemur, Şahin ve ALTSO Yöneticilerinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Başkan Şahin’in çalışmalarını takdir ettiklerini söyleyen Ulucan ve Aktemur, ziyarette işbirliği konularını da ele aldıklarını ifade ettiler

Yapılan ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin “ Sağlıklı Turizm, Güvenli Kent Alanya sloganı ile gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize yoğun işlerine rağmen bizleri kırmayarak katılan Valimi, İl Jandarma Komutanımız ve İl Emniyet Müdürümüzü ziyaret ettik. Katılımları ile Alanya’mıza destek verdiler, teşekkür ederiz. Ayrıca sayın valimize yeni görevinde başarılar diledik. Allah yardımcısı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet