Şahin : "Söz verdiğimiz üzere tam teşekküllü ambulansımızı sağlık ekibiyle birlikte bayram arifesinde Gökbel’e getirdik"

Altso başkanı  Şahin: "Söz verdiğimiz üzere tam teşekküllü ambulansımızı sağlık ekibiyle birlikte bayram arifesinde Gökbel’e getirdik. Bu vesile ile şimdiden yayla sakinlerimizin mübarek kurban bayramını tebrik ediyoruz.Bölgedeki...

Yayınlanma:
Şahin : "Söz verdiğimiz üzere tam teşekküllü ambulansımızı sağlık ekibiyle birlikte bayram arifesinde Gökbel’e getirdik"
Altso başkanı  Şahin: "Söz verdiğimiz üzere tam teşekküllü ambulansımızı sağlık ekibiyle birlikte bayram arifesinde Gökbel’e getirdik. Bu vesile ile şimdiden yayla sakinlerimizin mübarek kurban bayramını tebrik ediyoruz.
Bölgedeki tüm yaylalara hizmet verecek olan ambulansımız ile birlikte 112 istasyonu olacak atıl vaziyetteki sağlık ocağı binasında İlk Sağlık Müdür Yardımcımız Emrah Erdem ve Karakocalı Muhtarımız Şerafettin Yiğit ve Yönetim Kurulu Üyemiz Hasan Parmaksızoğlu ile inceleme yaptık.Ardından Çayarası, Kaplanhanı ve Sarımut’da da incelemelerde bulunduk. Bölgemizin misafirperver halkıyla sohbet ettik, görüş alışverişinde bulunduk. Bölge sakinlerine misafirperverlikleri ve bizlere gösterdikleri yakın ilgi nedeniyle teşekkür ederim.Bölgede girişimlerimiz ile devriye gezen jandarma kolluk kuvvetlerimizden de bilgi aldık. Hem sağlık personelimize hem de jandarma güçlerimize görevlerinde sonsuz başarılar diliyoruz. Yaptığımız hizmetler bölgemizin hayırsever halkı için hayırlara vesile olsun inşAllah." açıklaması yaptı

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet