ŞAHİN’DEN TURİZM İŞLETMELERİ İÇİN YENİ GİRİŞİM

Ana Sayfa Genel ŞAHİN’DEN TURİZM İŞLETMELERİ İÇİN YENİ GİRİŞİMGenelHaz 01, 20213 0Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, bugün itibariyle ülke genelinde başlayan kademeli normalleşme sürecinin turizm...

Yayınlanma:
ŞAHİN’DEN TURİZM İŞLETMELERİ İÇİN YENİ GİRİŞİM

3

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, bugün itibariyle ülke genelinde başlayan kademeli normalleşme sürecinin turizm işletmeleri açısından bazı eksikleri bulunduğuna dikkat çekerek Kaymakam Dr Fatih Ürkmezer’i ziyaret etti.

Şahin kapanma saatleri, Pazar günü sokağa çıkma yasağının devamı ve otel dışında kalan SPA Merkezlerinin kapalı olması gibi konularda revizyona ihtiyaç olduğunu belirterek bu konuda valilik ve bakanlıklar nezdinde yağacağı çalışmalar için Kaymakam Ürkmezer’den destek istedi.

Zorlu bir süreçten çıkan Turizm İşletmelerinde kademeli normalleşme adı altında uygulamaya konulan yeni tedbirler nedeniyle farklı ihtiyaçlar oluştuğunu belirten Başkan Şahin, “Turistlerin otellerinden en erken 20:30 gibi çıktığını varsayarsak 21:00 olarak belirlenen kapanış saati ekonomik anlamda çok büyük sorunlar yaratacak gibi duruyor. Ayrıca Pazar günleri devam eden sokağa çıkma yasağının turizm bölgelerinde uygulanmaması gerektiğini düşünüyoruz. Yine Otel içinde bulunan SPA Merkezleri açık iken dışarıda kalan aynı işletmelerin kapalı olmaması gerekiyor diye düşünüyoruz” diye konuştu.

ŞAHİN; “GİRİŞİMLERİMİZ SÜRECEK”
Açıklanan kademeli normalleşme sürecinin muhakkak yararlarının da olacağına işaret eden Şahin, tedbirlerin turizm bölgelerine uyumlu olacak biçimde revize edilmesi için Valilik ve bakanlıklar nezdinde çalışma yaptıklarını da sözlerine ekledi.






HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet