ŞAHİN’DEN YENİ YIL MÜJDELERİ

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, ALTSO Aralık ayı meclis toplantısında yaptığı konuşmada önemli müjdeler verip, 2021 yılı oda aidatlarına yaşanan pandemi sürecinin olumsuz etkilerini göz önüne alarak zam yapmadıklarını açıkladı.MECLİS...

Yayınlanma:
ŞAHİN’DEN YENİ YIL MÜJDELERİ

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, ALTSO Aralık ayı meclis toplantısında yaptığı konuşmada önemli müjdeler verip, 2021 yılı oda aidatlarına yaşanan pandemi sürecinin olumsuz etkilerini göz önüne alarak zam yapmadıklarını açıkladı.

MECLİS ÜYELERİNDEN ŞAHİN VE YÖNETİMİNE BÜTÇE TEŞEKKÜRÜ

Toplantıda meclis üyeler diğer birçok oda ve borsanın maaşları bile ödeyemediği salgın döneminde bankalardan kredi almak için meclislerinden karar aldıklarına dikkat çekerek 2020 bütçesinin artıda kapatılması nedeniyle Başkan Şahin ve yönetimine de teşekkür etti.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Şahin’de 2021 yılı için planladıkları projeler konusunda da çok sayıda müjde verdi. Şahin konuşmasında, “Pandemi şartlarını göz önüne alarak, 2021 yılı oda aidat ve kayıt ücretlerine zam yapmıyoruz. Üyelerimizin hizmete daha kolay ulaşması için Doğu ve Batı mahallelerimize hizmet birimi açacağız. Ayrıca üyelerimize daha kolay ulaşabilmek için de ALTSO WEB TV’yi kuruyoruz. İnşallah 2021 yılının ilk çeyreğinde ALTSO WEB TV açılmış olacak” dedi.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ALTSO) Aralık ayı olağan meclis toplantısı Başkan Vekili Yakup Koca başkanlığında gerçekleştirildi. Açılış, yoklama ve mazeretlerin görüşülmesinin ardından Başkan Şahin, meclis üyelerini bilgilendirdi.

ŞAHİN: “2021 YILI İÇİN ZAM YOK”

Pandemi nedeniyle iş insanlarının yaşadıkları sıkıntıları göz önüne aldıklarını belirten Başkan Şahin, “İş insanlarımızın durumu ortada. Bu durumu göz önüne alarak 2021 yılı için de oda aidat ve tarifelerinde hiçbir artış yapmıyoruz” dedi.

ALTSO HALKIN AYAĞINA GİDECEK

Başkan Şahin konuşmasında ayrıca, oda üyelerinin hizmete daha kolay ulaşması için Alanya’nın doğu ve batı mahallelerine birer tane olmak üzere yeni hizmet birimi açacaklarını ve üyelere daha kolay ulaşmak için de ALTSO WEB TV’yi kuracaklarını müjdeledi. Bu iki projeyle halkın ayağına gidecek bir ALTSO’nun hazırlıklarını yaptığını müjdeleyen Şahin, “Her yönüyle en kolay ulaşılan ve hizmet sağlayan kurum olma yönündeki çalışmalarımız bu projelerimizle daha da değer kazanacak” dedi.

MARKA PROJELERE AĞIRLIK VERİLECEK

Başkan Şahin, Alanya Yat Limanı ile İskele’nin yer değişimi, Alanya’nın değerine değer katacak marka oteller, AKDAĞ Kayak Merkezi, Golf Merkezleri ve Coğrafi İşaretler konularında da meclis üyelerini bilgilendirdi. Şahin projeler için 2021 yılında vites yükseltecekleri mesajını verdi.

2021 YILI DENK BÜTÇE KABUL EDİLDİ

Meclis toplantısında ayrıca, ALTSO’nun 2021 yılı denk gelir gider bütçesi 9 milyon 500 bin TL olarak kabul edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet