Sales Network Summit 2021, 6 Ekim’de Başlıyor

Sales Network Topluluğu tarafından bu sene 5.

Yayınlanma:
Sales Network Summit 2021, 6 Ekim’de Başlıyor

Sales Network Topluluğu tarafından bu sene 5.’si düzenlenecek olan Sales Network Summit 2021, 6 Ekim’de Maslak TİM Center’da başlıyor. Dört gün soyunca devam edecek olan Sales Network Summit, farklı sektörlerden karar vericileri ve profesyonelleri bir araya getirecek.

 

Sales Network Topluluğu, 5-8 Ekim 2021 tarihlerinde “Sürdürülebilir Dijitalleşme” temasıyla Maslak TİM Center’da bu yıl beşincisini gerçekleştireceği Sales Network Summit’te birbirinden kıymetli konuşmacılar ile satış dünyasının karar vericilerini buluşturmaya hazırlanıyor.  Bir gününün tamamen öğrencilere ayrıldığı dört gün sürecek etkinlikte dünyadaki trendler, özel workshoplar ile ele alınacak. 

5 Ekim’de Yeni Çağda; Satış Sistemleri, Satış Noktaları ve Satışta Koçluk gibi farklı başlıklardan oluşan workshoplarla başlayacak Sales Network Summit, 6-7 Ekim tarihlerinde Sürdürülebilirlik, İklim, Dijitalleşme, Cinsiyet Dengesi ve Çeşitlilik, Tüketici Trendleri, Verimlilik, Yapay Zeka, Kripto Ekonomi, Girişimcilik, Müşteri Deneyimi, Post Corona gibi pek çok konuda 40’dan fazla konuşmacıyı misafir edecek. 

Konuşmacıları arasında Pegasus Airlines, Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Getir Kurucu Ortağı Tuncay Tütek, TAMPF Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Perakende Sektör Meclisi Başkanı Alp Önder Özpamukçu, Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Önder Ergönül’ün de yer aldığı Sales Network Summit, 8 Ekim tarihinde ise genç yeteneklerin katıldığı Kampüs etkinliği ile devam edecek. 

Etkinlikte ayrıca bu yıl ilk kez organize edilen #LiSA2021 (Leadership in Sales Awards) ödül galası kapsamında 12 ayrı sektörde yılın liderleri açıklanacak. Halk oylaması ile belirlenen kısa listedeki adaylardan gelen formları jüri puanlaması ile seçilen liderler, LİSA özel tasarımlı heykelcikleri ile Sales Network Summit sahnesinde buluşacaklar.

Sales Network Topluluğu Kurucusu Ergün Güler etkinliğe dair görüşlerini “Sales Network Summit'i bu yıl, pandeminin de etkisiyle dijitalleşme süreçlerindeki hızlanma konusunda şirketlerin adaptasyonunu arttırmak, dünyadaki trendler hakkında fikir sahibi olmalarını sağlamak, iyi örnekleri paylaşacak ortamlar yaratmak ve güçlü bir network sunmak amacıyla Sürdürülebilir Dijitalleşme temasıyla ve fiziksel olarak gerçekleştiriyoruz. Pandemi döneminin en başından bugüne sürdürdüğümüz etkin iletişim ve iş birliğinin zirvesini yaşamak üzere 5-8 Ekim’de bizimle olan tüm partnerlerimize, konuşmacılarımıza, sponsorlarımıza ve katılımcılarımıza teşekkür ederim şeklinde açıkladı. 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet