SanalEtkinlik.com’dan etkileşim odaklı Sanal Etkinlik 2.0!

Sanal etkinlik platformu SanalEtkinlik.

Yayınlanma:
SanalEtkinlik.com’dan etkileşim odaklı Sanal Etkinlik 2.0!

Sanal etkinlik platformu SanalEtkinlik.com, etkileşimin merkezde olduğu interaktif sanal etkinlikler için Sanal Etkinlik 2.0’ı duyurdu. Sanal Etkinlik 2.0, yeni etkileşim araçları, networking kurguları, matchmaking ve akıllı öneriler ile katılımcıların bire bir veya gruplar halinde bir araya gelmelerine, tanışmalarına ve etkileşmelerine imkân tanıyor.

 

Platform; sanal fuaye, audio-only oturumlar, speed networking, 1-1 ve grup toplantılar, katılımcıların kendilerinin organize ettiği oturumlar gibi bir çok yeni etkileşim özellikleriyle, katılımcıların yayın izleyen pasif kişiler değil, interaktif kişiler olmasını sağlıyor: Katılımcıların birbirleriyle, konuşmacılarla, sponsor ve expo/fuar standlarıyla kolayca etkileşmelerini sağlayarak etkinlik deneyimini ve sonuçlarını herkes için zenginleştiriyor. Ayrıca, SanalEtkinlik.com Web Stüdyo ile konuşmacıların etkinlikle ve katılımcılarla bağlantılarını koparmadan ve bilgisayar haricinde bir donanıma ihtiyaç duymadan yapılan bulut tabanlı profesyonel yayınlar, hem prodüksiyon kalitesini yükseltiyor, hem de oturumlardaki etkileşimi destekliyor.

 

eventIQ kurucusu Akın Sarıözkan, "Etkinlik yayınını dilediğiniz zaman izlemek mümkün ama etkinliğe katılan tüm kişileri, konuşmacıları ve markaları dilediğiniz zaman bir arada bulmak pek mümkün değil. Dolayısıyla, diğer katılımcılarla bir araya gelme, tanışma ve networking fırsatları etkinliklere canlı katılım motivasyonunu arttıran en önemli konular haline geliyor. Etkinlik organize edenlerin, içerik, program, yayın prodüksiyonu vb. konuların yanında etkinliğin etkileşim tarafını da stratejik olarak planlamaları gerekli." dedi.

 

NETWORKING

Sanal Fuaye; etkinlik öncesinde, oturum aralarında veya program içerisinde ayrılmış zamanlarda katılımcıların buluşmalarını, tanışmalarını, sohbet etmelerini sağlayan sanal bir alandır. Katılımcılar kendi profil fotoğraflarından oluşan avatar’ları ile bu alanda gezinebilir, tanıdıklarıyla veya yepyeni insanlarla video görüşmeler başlatabilir veya mevcut bir sohbete katılabilirler.

Audio-Only Oturumlar; son dönemde oldukça popüler hale gelen ClubHouse, Twitter Spaces gibi platformlarda olduğu gibi yeni bir etkinlik oturum deneyimi sunuyor. Katılımcıların sadece konuşmacıları dinlemediği, söz alarak anında konuşmaya katılabildiği bu oturumlarda herhangi bir sunum, video yayını da olmadığı için geniş katılımlı, interaktif ve ilgi çekici oturumlar düzenlemek mümkün.

Speed Networking; katılımcıları etkinlik organizatörünün önceden belirlediği kriterlere göre ve süre için rastgele eşleştiriyor ve video görüşme yapmalarını sağlıyor. Katılanlar, arzu ederlerse birbirleri ile iletişim bilgilerini değiştirebiliyorlar. Bu kurgu, alıcı-satıcı, öğrenci-öğretmen, eski mezun-yeni mezun, A departmanı-B departmanı gibi örneklenebilecek sınırsız kombinasyonda eşleştirmeler olanak sağlar.

1-1 Toplantı; tanışmak istedikleri katılımcılardan toplantı talep edebilirler ve etkinliğin toplantılar için ayrılan zaman dilimi içerisinde toplantılarını yapabilirler.
 

SPONSORLAR ve EXPO KATILIMCILARI İÇİN ARTI DEĞER

Sanal stantlar, katılımcıların sponsor ve expo katılımcıları ile yüz yüze bağlantı kurmasına ve nitelikli potansiyel iş bağlantıları oluşturmasına olanak tanır. Katılımcılar, bir tıklama ile temsilcilerle canlı bir görüntülü toplantı başlatabilirler. Sanal Etkinlik 2.0, aynı zamanda yeni etkileşimli sponsorluk yetenekleri de sunuyor ve organizatörlere etkinliklerinden daha iyi geri dönüş almaları için daha fazla seçenek sunuyor.

WEB STÜDYO 

SanalEtkinlik.com Web Stüdyo ile yayın içeriğini ve konuşmacıları bir araya getirerek, profesyonel yayınları kolaylıkla yapmak mümkün.

Web stüdyo ile kendilerine özel ara yüzlerden oturumlara bağlanan konuşmacılar, oturumun merkezinde olup, katılımcılar ile etkileşebiliyor, farklı uygulamalar üzerinden yayına alındıkları zaman olduğu gibi bir temassızlık yaşanmıyor.

Herkesin kullanabileceği kadar kolay ama profesyonel beklentileri de karşılayan web stüdyo ile yayın sunucularımızdan yapıldığı için, herhangi bir kesinti, bağlantı, bant genişliği problemi yaşanmaz, basit bilgisayar haricinde bir donanım ihtiyacı olmaz.

SANAL FOTOĞRAF KABİNİ 

Sanal etkinlik katılımcıları sanal fotoğraf kabinini kullanarak, markalanmış arka planlar, çerçeveler ve sticker’lar ile selfie çekip, kendileri için küçük bir eğlence ve güzel bir anı yaratabiliyorlar.

 

Katılımcıların kendileri tarafından üretilmiş, yapay zekâ ile işlenmiş bu görsel içeriklerin sosyal medyada paylaşılması ile de etkinlikler daha geniş kitlelere erişim imkanına kavuşuyor.

Her tipte ve büyüklükteki sanal etkinliklerin hızlıca organize edilmelerine ve kolaylıkla yönetilmelerine olanak sağlayan esnek bir platform olan SanalEtkinlik.com, yenilikçi çalışmalarına devam ediyor. Bir etkinliğin ihtiyaç duyduğu kayıt, bilet satış, konuşmacı ve program yönetimi, yayın, etkileşim, moderasyon ve raporlama gibi tüm süreç ve işlemleri bir arada tek bir platform üzerinde sunduğu için, etkinlik organize etmek isteyenlerin başka hiç bir çözüme ve desteğe ihtiyacı yok!


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet