Şanlı Ramazan Etkinliğinde 5 Büyük Influencer Heyecana Ortak Olacak

Şanlı Ramazan Etkinliğinde 5 Büyük Influencer Heyecana Ortak Olacak Garena Free Fire’ın Ramazan etkinliği olan Şanlı Ramazan’da Enes Batur, Cemre Solmaz, Mesut Can Tomay, Meryem Can ve Kürşat Juan gibi ünlü infleuncerlar heyecana ortak olacak.

Yayınlanma:
Şanlı Ramazan Etkinliğinde 5 Büyük Influencer Heyecana Ortak Olacak

Şanlı Ramazan Etkinliğinde 5 Büyük Influencer Heyecana Ortak Olacak

Garena Free Fire’ın Ramazan etkinliği olan Şanlı Ramazan’da Enes Batur, Cemre Solmaz, Mesut Can Tomay, Meryem Can ve Kürşat Juan gibi ünlü infleuncerlar heyecana ortak olacak. 

2019’da ve 2020'de dünyanın en çok indirilen mobil oyunu olan Free Fire, Ramazan ayında da etkinlikleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Türkiye’nin önde gelen influencerlarının iş birliği ile gerçekleştirilecek etkinlik oldukça heyecanlı anlara sahne olacak. 

Şanlı Ramazan etkinliğinde 1 numaralı takımda Enes Batur, 2 numaralı takımda Cemre Solmaz, 3 numaralı takımda Mesut Can Tomay, 4 numaralı takımda Meryem Can, 5 numaralı takımda ise Kürşat Juan yer alıyor. 

 

Kahramanlar, 19 Nisan’da başlayacak ve 2 Mayıs’ta tamamlanacak olan Garena Free Fire Şanlı Ramazan etkinliğinde görevlerini yerine getirerek puanları toplayacak, takımında oldukları influencerlar ile savaşarak birbirinden özel ödülleri kazanmaya hak kazanacak. Bireysel hedeflerini yerine getiren Kahramanlar ise kişisel ödülün sahibi olacak. 

 

Kahramanlar Ramazan boyunca aktif olacak etkinlikte iftar öncesi ve özellikle sonrası seçtikleri influencerın takımında olarak Ramazan ayını daha heyecanlı kılabilir, birbirinden özel ödüllere sahip olabilir. 2 Mayıs’ta bitecek etkinliğin ödülleri aynı zamanda eşsiz oyun içi bayram hediyesi niteliğinde. Peki sen hazır mısın? 

 

Free Fire Türkiye’nin Ramazan ayına özel içerikleri ve etkinlikleri devam edecek.

 

Ödüller:

  • Takım ödülü: Pers Kahramanı Paketi
  • Bireysel hedef ödülü: SVD- The Falconer (Kalıcı)
  • Her takımda TOP 1000 Kahraman: Aşağıdaki kalıcı silahlardan birini seçme hakkı
    1. USP- The Falconer
    2. M82b- The Falconer
    3. Thompson- The Falconer

Free Fire, özellikle mobil oyuncuların çıkarları göz önünde bulundurularak oluşturulan heyecan verici bir battle royale oyunudur. Garena tarafından dünya çapında geliştirilen ve yayınlanan Free Fire, 2020'de 100 milyondan fazla günlük aktif kullanıcısıyla rekor seviyesine ulaştı. Youtube'daki Free Fire içerikleri de 72 milyar görüntüleme ile yılın en çok izlenen 3. oyunu oldu.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet