“SATRANÇ TAHTASINDA PİYON OLMAK” KONULU EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Alanya Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim seminerlerinin 2019 yılı içinde ikincisi gerçekleştirildi. Eğitmen Ruhan MARAL tarafından Belediye Personeline ve vatandaşlara “ Satranç...

Yayınlanma:
“SATRANÇ TAHTASINDA PİYON OLMAK” KONULU EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Alanya Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim seminerlerinin 2019 yılı içinde ikincisi gerçekleştirildi. Eğitmen Ruhan MARAL tarafından Belediye Personeline ve vatandaşlara “ Satranç Tahtasında Piyon Olmak ” semineri verildi.


“SATRANÇ TAHTASINDA PİYON OLMAK” KONULU EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Alanya Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim seminerlerinin 2019 yılı içinde ikincisi gerçekleştirildi.  Eğitmen Ruhan MARAL tarafından Belediye Personeline ve vatandaşlara  “ Satranç Tahtasında Piyon Olmak ”  semineri verildi.

Eğitmen Ruhan MARAL verilen eğitim ile satranç tahtasının en değersiz taşı olarak kabul edilen piyonun, 5 hamle(Hayat Amacı, Kale Gibi Dostlar, Farklı Açıdan Bakmak, İşini İyi Yapmak, Değer Sahibi Olmak) ile neler yapabileceğine dair insan hayatına uyarlanmış örnekleri ve hikâyeleri katılımcıları buluşturdu. Hayatın bir kopyası olan ve eski ismi Çaturanga olan bu strateji oyunu ile gerçek hayat arasındaki benzerlik katılımcılar tarafından ilgiyle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet