Selcan Asyalı’dan “Anlatmak Güç”

"Seni Severdim", "Helal Et", "Zor Gibi", "Anladım ki" gibi şarkılarıyla milyonlarca dinleyiciye ulaşan son dönemin en güçlü seslerinden Selcan Asyalı, kariyerinde ilk kez sözü ve müziği kendisine ait bir şarkıyla müzikseverlerle...

Yayınlanma:
Selcan Asyalı’dan “Anlatmak Güç”

"Seni Severdim", "Helal Et", "Zor Gibi", "Anladım ki" gibi şarkılarıyla milyonlarca dinleyiciye ulaşan son dönemin en güçlü seslerinden Selcan Asyalı, kariyerinde ilk kez sözü ve müziği kendisine ait bir şarkıyla müzikseverlerle buluşuyor.

"Anlatmak Güç" isimli bu duygu yüklü şarkıda aşkın zalimliği ile güzelliği arasında kararsız kalmış ama yine de kalbini dinlemeyi seçen bir kadının hikâyesini anlatan sanatçı  "Anladım ki" ile biten aşkları sorgulamıştık, o sorgulamanın sonucunu ben anlatayım istedim ama baktım ki gerçekten 'Anlatmak Güç'müş “dedi.

Müzik kariyerinde Aysel Gürel, Ersay Üner, Gökhan Tepe Şebnem Sungur gibi birbirinden başarılı şarkı yazarlarından aldığı şarkıları yorumlayarak başarı basamaklarını bir bir tırmanan sanatçı "Anlatmak Güç" ile yorumcu kimliğinin yanına söz yazarı ve besteci kimliğini de ekledi.

"Anlatmak Güç" şarkısının düzenlemesi yaptığı işlerle adından sıkça söz ettiren Türkiye’nin en başarılı aranjörlerinden Alper Atakan tarafından yapılırken, video klibi de Mustafa Özen yönetmenliğinde çekildi.

Kaynak: Nagihan Ataç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet