Şerifin İntikamı, çekimler tamam

Türkiş kovboy filmin çekimleri tamamlandı. Zeki Demir in senaryosunu yazıp yönetip çektiği Şerifin İntikamı isimli aksiyon filmin çekimleri tamamlandı. Bandırma, Manavgat ve Alanya da çekimleri tamamlanan film hareketli aksiyon...

Yayınlanma:
Şerifin İntikamı, çekimler tamam

Türkiş kovboy filmin çekimleri tamamlandı. Zeki Demir in senaryosunu yazıp yönetip çektiği Şerifin İntikamı isimli aksiyon filmin çekimleri tamamlandı. Bandırma, Manavgat ve Alanya da çekimleri tamamlanan film hareketli aksiyon sahneleri ile de dikkat çekiyor. Aktör Film adına çekilen filmde Cemil Koçyiğit, Sevda Altunsoy, Türko, Sibel Mutlu, Zeki Demir, Kazım Adiyaman, Mustafa Öksel, Aysel Ceyhan, Nuray Öksel, Kadir Su, Erhan Eğlenen, Necati Yurdusever, Göksel Karalar, Engin Keçer, Bekir Koşmaz, Nuri Eser, Salih Çelikkıran önemli rolleri paylaştı.

Bir kovboy kasabasında El Darado ve Zalim Ando ile adamlarına karşı mücadele veren Şerif Taytıs ın sevdiklerini kaybetmesine rağmen, kasabaya kanunu getirmek için verdiği mücadelenin anlatıldığı filmin senarist ve yönetmeni Zeki Demir, Kurgu Montaj aşamasında olan filmin yıl sonuna kadar galasını yapmayı hedeflediklerini ifade etti.

Haber:Zeki Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet