Sevgililer Günü için unutulmaz hediyeler Mücevher Fırsat Günleri’nde

Sevgililer Günü’nde en sevdiklerinize unutamayacağı bir hediye almaya ne dersiniz? Her yaşam biçimine ve stile uygun tasarımların yer aldığı Mücevher Fırsat Günleri,  sonsuz sevginizi anlatmak için yüzde 70’e varan indirimlerle...

Yayınlanma:
Sevgililer Günü için unutulmaz hediyeler Mücevher Fırsat Günleri’nde

Sevgililer Günü’nde en sevdiklerinize unutamayacağı bir hediye almaya ne dersiniz? Her yaşam biçimine ve stile uygun tasarımların yer aldığı Mücevher Fırsat Günleri,  sonsuz sevginizi anlatmak için yüzde 70’e varan indirimlerle binlerce ışıltılı seçenek sunuyor.

En özel anları kutlanmaya değer kılan Mücevher Fırsat Günleri, Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı etkinlik ile hem sizi hem de sevdiklerinizi mutlu edecek.

Sereks Fuarcılık tarafından her yıl düzenlenen ve gelenekselleşen Mücevher Fırsat Günleri, bu kez Sevgililer Günü için düzenleniyor. 09-14 Şubat 2016 tarihlerinde Harbiye Askeri Müze’de gerçekleşecek Mücevher Fırsat Günleri, yaklaşmakta olan Sevgililer Günü için büyük fırsatlarda dolu. Hem bütçeme uygun hem de şık bir mücevher alsam iyi olur diyenlerdenseniz Mücevher Fırsat Günleri tam size göre. Etkinlik kapsamında her bütçeye ve her zevke uygun tek taş yüzükler, kolyeler ve küpeler bulmak mümkün.

Üretici firmaların sezon sonu stoklarını ve ihraç fazlası ürünlerini yüzde 70’e varan indirimlerle, garantili ve sertifikalı satacağı Mücevher Fırsat Günleri, 10:30 – 20:00 saatleri arasında girişler ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

Işıltısıyla tüm dikkatleri üzerine çeken binlerce üründen birini sevdiklerinize hediye ederek ona unutamayacağı bir Sevgililer Günü yaşatmak için Mücevher Fırsat Günleri’ne uğramanız yeterli.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet