Sevgililer Günü’nde En Çok Ne Satın Aldık?

Yapılan Sevgililer Günü anketine göre; ankete katılanların yüzde 75’i Sevgililer Günü’nü kutladığını belirtirken, erkekler sevgililerine en çok takı ve giysi aldı. Kadınlar ise, elektronik eşyaları ve giysiyi tercih etti.Ankette;...

Yayınlanma:
Sevgililer Günü’nde En Çok Ne Satın Aldık?

Yapılan Sevgililer Günü anketine göre; ankete katılanların yüzde 75’i Sevgililer Günü’nü kutladığını belirtirken, erkekler sevgililerine en çok takı ve giysi aldı. Kadınlar ise, elektronik eşyaları ve giysiyi tercih etti.

Ankette; 18-25 Yaş aralığındaki katılımcıların yüzde 68’i özel günü kutladığını belirtirken, bu oranın 30-40 yaş aralığında yaklaşık yüzde 84 seviyelerine yükseldiği görüldü. 18-40 yaş arası katılımcıların tamamı, hediye olarak en çok giysiyi tercih ederken, yaş ortalaması 30’un üzerine çıktıkça takı alma oranının arttığı tespit edildi.

KANDINLAR TELEFON, ERKEKLER TAKI ALDI

Hem erkekler hem de kadınlar hediyelerini ağırlıklı olarak yaklaşık bir hafta önceden almayı tercih ediyor. Sadece yüzde 11’lik bir kesim, hediyelerini son dakika alıyor. Katılımcılara sevgililerine veya eşlerine en çok almak istedikleri hediye sorulduğunda kadınlarda yüzde 27 ile son model cep telefonu ve yüzde 14 ile araba öne çıkıyor. Erkeklerde ise yüzde 38 oranında tek taş pırlanta yüzük ve kolye ilk sırada yer alırken, arkasından yüzde 22 ile araba geliyor. (BSHA-Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet