Şevval Sam: “Oyunculuğu ve şarkıcılığı yeni öğrendiğimi söyleyebilirim”

Her hafta Türkiye ve gündeme dair konuları kendi tarzında yorumlayan ve konuklarını sürpriz bir biçimde açıklayıp samimi ve eğlenceli sohbete sahne olan, birbirinden sıra dışı soruların yer aldığı bölümlerle temponun hiç düşmediği Zorlu PSM’nin sevilen YouTube programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin bu haftaki konuğu şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam oldu! Müzikten, stand-up’a, mizahtan güncel konulara her alana dok

Yayınlanma:
Şevval Sam: “Oyunculuğu ve şarkıcılığı yeni öğrendiğimi söyleyebilirim”

Her hafta Türkiye ve gündeme dair konuları kendi tarzında yorumlayan ve konuklarını sürpriz bir biçimde açıklayıp samimi ve eğlenceli sohbete sahne olan, birbirinden sıra dışı soruların yer aldığı bölümlerle temponun hiç düşmediği Zorlu PSM’nin sevilen YouTube programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin bu haftaki konuğu şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam oldu!

Müzikten, stand-up’a, mizahtan güncel konulara her alana dokunan ve her anı eğlence dolu dakikalara sahne olan Zorlu PSM’nin sevilen programı Schweppes’in sunduğu “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin konuğu güzel oyuncu Şevval Sam oldu. Şevval Sam, ailesine dair özel anlardan kariyerindeki ilginç detaylara, çocukluk anılarından hayata bakış açısına kadar kendisine dair pek çok şeyi “İbrahim Selim ile Bu Gece” programında anlattı.

“Makyaj yapan bir kadın ömrü boyunca toplam üç buçuk kilo ruj yiyormuş”

Bir hayli yüksek enerji ile programa giriş yapan başarılı oyuncu ve müzisyen Şevval Sam, stüdyoya getirilen rujlarını fark eden İbrahim Selim’in “nedir efendim onlar?” sorusuna “acil durum rujlarım” yanıtını verdi. Ardından eğlenceli açıklamalarına devam ederek “bir kadın yani makyaj yapan bir kadın ömrü boyunca toplam üç buçuk kilo ruj yemiş oluyormuş. Yani eğer üç buçuk kilo ruj yiyorsak Yasak Elma’da ben bunun bir buçuk kilosunu yemiş olabilirim. Çünkü çekimler sırasında hayatım boyunca sürmediğim kadar ruj, sürmediğim kadar oje, yapmadığım kadar makyaj, giymediğim kadar kombin giydim diyebilirim” açıklamasıyla İbrahim Selim ve stüdyodakileri kahkahalara boğdu.

“Oyunculuk ve şarkıcılığı daha yeni öğrendim”

Şevval Sam, programın sevilen bölümü “Gözlerimin İçine Bak”ta İbrahim Selim’in “Bu insan buralara nasıl geldi hiç anlamıyorum dediğiniz bir ünlü var mı?” sorusuna “Ben… Gerçekten şaşırtıcı bir biçimde kendime inanamadığım zamanlar oluyor. Ben o kadar kendi dünyasında, hayal aleminde yaşayan birisiyimdir ki sistemin kurallarını düşününce şaşırıyorum. Bir de ben o kadar erken başladım ki bu işlere yani 28 sene olacak oyunculuğa başlayalı ancak aslında Marmara Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Grafik Tasarımı okudum ben. Müzik veya oyunculuk okumadım, düşe kalka yanlış yapa yapa bu noktaya geldim. O yüzden geriye dönük işlerimi dinleyemiyorum veya izleyemiyorum. Şunu itiraf etmem gerekirse, bütün bunları öğrenmem hayatı öğrenmemle o kadar paralel ilerledi ki oyunculuğu ve şarkıcılığı daha yeni öğrendiğimi söyleyebilirim. Geçmişte kendimi hiç beğenmediğim projelerim olmasına rağmen hala bu işi yapabiliyor olmama da çok şaşırıyorum” cevabıyla İbrahim Selim ve stüdyodakileri hem güldürdü hem de oldukça etkiledi.

“Kendimden sıkılacak kadar iyimser biriyimdir”

Şevval Sam, “Her şeyden çok sıkılıp eve kapanmak ve kimseyi görmek istemediğiniz bir dönem oldu mu? sorusunu soran İbrahim Selim’e “Oldu aslında. Bazen arada oluyor da ama buna çok fırsatım olmuyor çünkü çok yoğun bir tempoda çalışıyorum. Aslında her dönem benim bir konu başlığım oldu; bir dönem doz meselesine takıldım ve her şeyin bir ölçüsünün olup olmadığını sorguladım yine bir dönem de kıskançlık konusunu kendi içimde çok sorguladım ve bunların üzerine düşünüp bir analiz yapmak için kendimle yalnız kalmak istediğim zamanlar oldu. Tabii bu amaçla yapıldığı zaman kendinle kalmak güzel, depresyondan kaynaklı yalnız kalmaktan bahsetmiyorum. Çünkü ben depresyona eğilimli biri değilim. Aşırı derecede ve sıkıcı bir biçimde hatta kendimden sıkılacak kadar iyimser biriyimdir. ‘Ya napalım hayat da böyle’ diyip geçen biriyim. Bu anlamda kendiyle yüzleşme cesaretini de gösterebiliyorum. Hayat öyle çok uzaklarda aranacak bir şey değil. Varoluşun anlamını bulmak için gidip de tapınaklara kapanmaya da gerek yok. Mucizenin de suçlunun da insanın kendi içinde olduğunu düşünüyorum.” cevabıyla İbrahim Selim’e hayata bakış açısı konusunda pozitif açıklamalarda bulundu. 

 

Zorlu PSM’de Fiziki Mesafe & Hijyen Önlemleri 

 

Etkinliğe giriş aşı kartı veya PCR testi ile olacak 

Etkinliğe katılım için girişte HES uygulaması üzerinden aşı kartı gösterilmesi veya azami 48 saat önce yapılmış negatif sonuçlu PCR testi zorunluluğu bulunuyor. T.C Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen aşı takvimini tamamlamış kişiler, son aşı tarihlerini takip eden 14. günden itibaren, Covid-19 geçirmiş kişiler ise izolasyon süreçlerinin tamamlanmasından itibaren 180 gün süre ile etkinliğe girebilecekler. Kişi hastalığı geçirmemiş veya aşılı değil veya negatif PCR testi yok ise etkinliğe katılmasına müsaade edilmeyecek. Etkinliklere katılmayı sabırsızlıkla bekleyen tüm sanatseverlere steril ve güvenli bir deneyim ortamı yaratmak için yönetmeliklerde yer alan kuralları harfiyen uygulayan Zorlu PSM; aldığı önlemler çerçevesinde ateş ölçümü, fiziki mesafe kuralları, dijital bilet, temassız ödeme, ileri teknoloji hijyen ve dezenfektasyon uygulamalarına devam ediyor. Günlük rutin temizlik süreçlerinin yanı sıra düzenli olarak profesyonel ekiplerin desteğiyle dezenfekte de edilen Zorlu PSM, yakın zamanda hayata geçirdiği dijital bilet uygulaması ile de sanatseverleri etkinliklerle buluşturmak için gereken bütün kolaylıkları sağlamayı sürdürüyor. Hem Zorlu PSM içinde hem de gösteri salonlarındaki klima santrallerinde 100 taze hava ile çalışan, virüs ve bakterilere karşı korunmada en etkili yöntem olarak öne çıkan UVC (Ultraviyole) teknolojisi kullanılmaktadır. 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet