Seyahat hayallerinin bir numarası yine Berlin oldu!

2022’de yurt dışında en çok seyahat hayali kurulan şehir Berlin oldu.

Yayınlanma:
Seyahat hayallerinin bir numarası yine Berlin oldu!

2022’de yurt dışında en çok seyahat hayali kurulan şehir Berlin oldu. Türkiye’nin lider seyahat sitesi Enuygun’un 2022'nin ilk 6 ayı için yurt dışında 'Fiyat Alarmı' kurulan şehirlerden yola çıkarak elde ettiği verilere göre, Berlin’i Kiev, Frankfurt, Düsseldorf ve Varşova takip ediyor.

 

 

Her seyahat, önce hayalini kurmakla başlar. 2022 yılı için seyahat hayalleri kuranların favori destinasyonu geçen yıl olduğu gibi yine Berlin oldu. Türkiye’nin seyahat sitesi Enuygun, '13 Ocak Hayallerini Gerçekleştirme Günü'nde 2022’de kullanıcıların uçak bileti alma hayali kurduğu rotaları açıkladı.  Enuygun kullanıcılarının 2022’nin ilk 6 ayı için en çok ‘Fiyat Alarmı’ kurduğu destinasyonların ilk sırasında Berlin gelirken Kiev, Frankfurt, Düsseldorf ve Varşova da en çok seyahat hayali kurulan diğer şehirler oldu.

 

Hayallerin şehri

Almanya dünyanın en çok turist ağırlayan ülkeleri arasında ilk 10’da yer alıyor. Almanya’da gezginlerin en çok tercih ettiği şehirlerin başında gelen Berlin, kültür sanat aşıklarından tarih meraklılarına, hemen herkes için unutulmayacak bir deneyim vadediyor. Şehir içi trenleri, parkları, avlulu binaları ve devasa meydanlarıyla Berlin, 2022’de de en çok seyahat hayali kurulan şehir olmaya devam ediyor.

 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet